Sampaikanlah dariku walau sepotong ayat (Muhammad s.a.w.)

Powered by Blogger.

Jubah Murah Dan Cantik!

Thursday, May 16, 2013

Assalamualaikum semua. 
Sekian lama Ckin tak berblog. Sangat bagus di situ kan? :) 

Banyak sebenarnya nak diceritakan. Tapi kekangan masa yang membuatkan Ckin tak sempat berblog. FB sempat pulak kan..hehe Ini tidak patut. 

Act, Ckin nak share dengan semua sahabat bloggers sekalian.
Ckin ada membuka satu page untuk menjual jubah, baju kurung, blouse, skirt, deodoran kristal dan lain-lain. Bawah ni gambar page facebook Ckin. Namanya adalah hasil dari nama Ckin sendiri. Chewah! Semangat hokeh. Baru dilancarkan 21 April 2013 yang lalu. :)



Dalam page ni ada jubah, baju kurung dan lain-lain dengan harga yang cukup-cukup murah berbanding harga pasaran. Seriously! Ni nak raya dah. Bolehlah nak order dari Ckin naa. Di bawah ni Ckin upload sikit la utk gambaran. Gambar penuh ada di page. Boleh klik pada link yang Ckin bagi. 



























Ini baru sebahagian. Kalau nak tengok keseluruhannya, sila terus ke page Ckin. 


Cara nak order cukup mudah. Hanya perlu Private Message atau SMS ke 014-2511540 maklumat ini :  

1. Nama
2. Alamat
3. No Tel
4. Kod & Nama Baju
5. Saiz dan Warna 
6. Kuantiti setiap nama baju

Act, Ckin ada 3 page yang Ckin handle sekarang ni. Kalu nak jenguk-jenguk, bolehlah ke sini :

Page ni Ckin jual Tudung Labuh Akel. Nak tengok boleh je gi sana naa.


Page ni Ckin jual produk kesihatan Shaklee. Nak dapatkan harga promosi gila-gila boleh contact Ckin naa.


Page ni Ckin jual baju kurung, jubah dan yang seangkatan dengannya.


Jemput untuk befriend dengan Ckin. :)


Sebarang urusan pembelian, boleh direct ke page atau sms ke Ckin di 014-2511540. Ckin tak rajin nk upload ke blog sebab nanti tak terkejar masa pulak. Tapi Ckin bagi gambaran contoh baju yg ada kat atas naa. :)

p/s : Yang mana rasa elok, ambillah. Mudah-mudahan urusan jual beli ini diberkati. InsyaAllah. :)

9 Comments:

Cik_Shiqah May 23, 2013 at 6:40 PM  

semoga berjaya dgn business kak ckin. raya nak dkt. nnt bleh la shopping dkt kedai online kak ckin. in shaa Allah. ;)

Ckin Kembaq May 26, 2013 at 8:07 AM  

Cik_Shiqah,

insyaAllah..mari2 beli.. :)


Zul Uquul,

kikiki.. :)

Ani July 16, 2013 at 9:33 AM  

Salam, boleh saya pi terus ke kedai Ckin di Kajang untuk membelinyer ? If boleh, adakah harga sama seperti di facebook ? boleh kasi alamat detail kedai CKin ? Kul berapa buka pada hari sabtu & ahad ?

Ckin Kembaq August 24, 2013 at 3:50 PM  

Ani,

waalaikumussalam.boleh je. sms ke sy. 014-2511540 :)hrga tetap sama.cuma tak ada kos penghantaran.

Anonymous,  April 2, 2014 at 2:50 PM  

Assalamualaikum,

masih ada tak stok MFSCFK10215 rona pastel pink, pinkQuoise size M & &pale mint dan juga MFSCFK10145 rona Green & fuschia? _ Kak Faridah

Ckin Kembaq April 3, 2014 at 8:12 AM  

Kak Faridah,

mohon sms sy terus ye. :) senang nak bgtahu. 013-4552943

awanis June 6, 2014 at 4:59 PM  

salam, ckin ada buat dropship?

Ckin Kembaq July 3, 2014 at 3:02 PM  

awanis,

maaf labat respons.. :( tak buka blog lama dah..hehe tak bukak lagi..lagipun pembekal ngah update stock. :)

Post a Comment

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Kongsikan idea dengan saya di sini. Ianya adalah pencetus semangat! ^_^

Newer Posts Older Posts Home
Related Posts with Thumbnails


  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP