Sampaikanlah dariku walau sepotong ayat (Muhammad s.a.w.)

Powered by Blogger.

Penapis Air Terbaik

Friday, April 4, 2014

Assalamualaikum semua.
Ckin nak sharing something. Nak tahu? Jom baca. :)


Air yang bersih penting untuk tubuh yang sihat.
Jadi, apa salahnya laburkan sedikit duit untuk kesihatan yang baik?

Pelaburan terbaik?
Dengan membeli penapis air.

"Ala, penapis air mahal la..."
"Ribu-ribu tu...tak cukup bajet lagi nak beli..."
"Belum cukup duit la nak beli..."
"Tak reti la nak pilih yang mana...boleh suggest?"

InsyaAllah boleh.
Saya nak hebahkan di sini, hari ini.
Mudah-mudahan kalian mendapat manfaat dan kebaikan.


Shaklee telah memperkenalkan Get Clean Water Pitcher.
Apa benda tu?
Itulah namanya penapis air.
Tapi bukan yang besar gedabak tu.
Saiznya cuma sebesar water heater yang kita guna tu.
Seriously ? Yes, seriously.
Tengoklah pada gambar ni. Cantik pulak tu. Hijau.

Apa specialnya penapis air dari Shaklee ni?
Meh nak listkan. Kita fahami melalui bahasa mudah.

1) Berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin ada dalam air minuman kita. Ia diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air / Water Quality Association (WQA). Plumbum pun akan dapat dikurangkan dalam air ni.

2) Menjimatkan kos. Kenapa? Tak perlu elektrik. Tak perlu bateri. Bila sampai masa filter tu kena tukar, dia akan bagi hint sendiri. Bagus kan?

3) Menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.

Perbezaan yang ketara, kan?

4) Menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.

5) Fleksibel sebab boleh dibawa ke mana-mana sahaja sebab tak perlu cari plug dsb. Nak bawa berkelah pun boleh.

6) Jimat masa. Sebab sekejap sahaja air akan ditapis. Dah boleh minum. Rasa airnya halus dan berbeza dari air yang tidak ditapis.

Harganya berbaloi-baloi.
Buat anda yang sukakan penjimatan, water pitcher shaklee adalah pilihan yang tepat.


Perkongsian dari hati. :)

Ckin
013-4552943
Hanya yang berkualiti diperkenalkan.

3 Comments:

Acik fosilmitra April 5, 2014 at 10:24 PM  

Salam ckin... Hamboitt... dah jadi dealer produk kesihatan shaklee ler pulak... Mudah-mudahan menjadi agent yang jujur dan diberkati olehNya.. InsyaAllah...

Ckin Kembaq April 6, 2014 at 11:00 AM  

Emas Delima,

harganya RM480 sahaja dan akan dibekalkan dengan 1 set jug, corong filter dan filter sebanyak 3 set filter pengganti. :) bila perlu ditukar, jug akan bagi amaran awal. :) tak perlu tunggu nak cari filter baru.

Post a Comment

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Kongsikan idea dengan saya di sini. Ianya adalah pencetus semangat! ^_^

Newer Posts Older Posts Home
Related Posts with Thumbnails


  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP