Sampaikanlah dariku walau sepotong ayat (Muhammad s.a.w.)

Powered by Blogger.

Tudung Labuh Akel Available! Jemput Tengok... ^^

Thursday, June 14, 2012

Assalamualaikum semua!

Sukacita dimaklumkan bahawa Ckin dah menjadi pengedar Tudung Labuh Akel. So, just nak briefing sikit-sikit kat blog ni. Ada dua jenis tudung Akel yang Ckin jual. Just klik link kat bawah naa. 

Bagi yang ada fb, boleh ke sini:


Ckin nak tunjukkan beberapa tudung yang Ckin jual. Boleh tengok kat gambar-gambar di bawah. Selebihnya boleh tengok di fb Ckin naa. Tapi, kalau ada di antara kalian yang tak ada facebook, boleh maklumkan kat Ckin and bolehla Ckin upload semua gambar tudung tu kat sini. 

1. Tudung Labuh Akel Two Tone Bidang 50.






2. Tudung Labuh Akel Two Tone Bidang 60.






Yang kat atas ni adalah sebahagian daripada tudung-tudung yang Ckin jual. Untuk makluman kalian, posting adalah seperti berikut: 

Posting:
Bidang 50 > 1-6 helai = RM6.00 bagi Semenanjung, RM9 bagi Sabah Sarawak
Bidang 60 > 1-4 helai = RM6.00 bagi Semenanjung, RM9 bagi Sabah Sarawak

Sekiranya berminat, boleh hubungi direct Ckin di
014-2511540.

Nombor ini hanya digunakan untuk urusan jual beli sahaja. ^_^

Sekian dahulu. Nak promote, silakan. Ckin nasihatkan kalau nak beli, terus direct ke nombor telefon yang Ckin bagi tu. Mudah dan cepat. Just maklumkan kod tudung and berapa nak. Apa-apa hal kita contact lain naa. Jumpa lagi. Wassalam. ^_^

p/s: Any question, please do no hesitate to contact me. ^_^

22 Comments:

Nurulashyikin June 14, 2012 at 4:12 PM  

akak, nak tanya, tudung tuh jarangg tak ? yang bidang 60 shelai berapa akk ?

suzie rahman June 16, 2012 at 4:35 PM  

salam ckin, bz berbisnes skg erk.hihi

Ckin Kembaq June 19, 2012 at 2:35 PM  

Nurulashsyikin,

tudung ni tak jarang dik..sehelai bagi bidang 60 rm25.bidang 50 pulak rm23.. ^_^ maaf lambat reply... ^_^


Kancil 8349,

yup..mmg cantik..

kak suzie,

wkmslm..betul akak..nak>heheh

Norleena Jamal August 11, 2012 at 7:43 AM  

salam kak, nk ty tudung ni bidang 50 still available lg ke?

Ckin Kembaq August 11, 2012 at 9:53 AM  

Norleena Jamal,

waalaikumussalam. kat sini ada senarai stok yg mkasih available... =)
STATUS STOK TERKINI 9/8/12

Bidang 60:
A6BLC (black)- SOLD OUT
A6 SVG (silver grey)
A6MTD(mustard)
A6PNK(pink)-FULLY BOOKED
A6CRP(cream)-FULLY BOOKED
A6PCH(Peach)-SOLD OUT
A6RDP(red pink)-SOLD OUT

Bidang 50
A5BLG (black gold)-FULLY BOOKED
A5PCH(peach)-SOLD OUT
A5SPPL(soft purple)
A5GLD(gold)
A5PPN(purple baru)-SOLD OUT
A5CRP(cream)
A5MTD(mustard)
A5MRN(maroon)
A5LBL(light blue)-SOLD OUT
A5GTQ(green terqouis)
A5RDP(red pink)-SOLD OUT
A5GYB(greyish brown)
A5DBL(dark blue)-SOLD OUT
A5DPCH(dark peach)
A5SVG ( silver grey)
A5BLC-FULLY BOOKED
A5LPPL

Khairah Izzati September 1, 2012 at 4:00 PM  

salam, nak tanya, tudung akel tona warna bidang 50 mcm ni avaible lg tak?

Ckin Kembaq September 2, 2012 at 7:14 AM  

Khairah Izzati,

waalaikumussalam. ada lagi..saya ada buat satu blog khusus untuk tudung.. jemput tengok di tudungakelterbaik.blogspot.com..
masih update lagi sekarang ni.. =)

wanie,  September 9, 2012 at 4:20 PM  

Assalamualaikum kak . saya bru nak cuba pakai tudung akel nih . tp saya tak tau kain die jenis mcm mane ? kain dia macam chiffon ke ? atau pun cotton ? atau bawal ? Maaf..

Ckin Kembaq September 9, 2012 at 10:31 PM  

wanie,

waalaikumussalam dik...kain ni polyester..sepanjang kak ckin pakai tudung ni, alhamdulillah memang serasi..dan kwan2 yg beli pun cakap happy..bukan mcm chiffon..bukan cotton sebb cotton keras. mudah cakap, tak lembut sangat mcm Rosello, dan tak keras mcm bawal..sedang2.. boleh sms kat kak ckin kalu nak info lanjut.. 014-2511540.. fb pun boleh. =)

wanie,  September 9, 2012 at 10:48 PM  

teria kasih kak ckin . ermm kain die berkilat ke kak . maksud sy die mcm jenis kain licin yg berkilat ke ?

Ckin Kembaq September 10, 2012 at 8:57 AM  

wanie,

sama2.. kain tu tak berkilat pun..comel je..hehe =)

athirah September 17, 2012 at 11:46 AM  

Assalamualaikum kalau ada lagi stok produk kod A6MRN nak order.

Ckin Kembaq September 17, 2012 at 12:09 PM  

athirah,

waalaikumussalam. insyaAllah stok 2 tone akan sampai 2 minggu lagi.nanti kalu ada, saya akan uar-uarkan di blog tudungakelterbaik.blogspot.com dan di Fb: Ckin Kembaq. =)

Nur Atiqah December 13, 2012 at 3:18 PM  

Assalam nk tanye mcm mane akak betulkn tdg tu?? sbb bile saye pakai msti senget n m'gelembung.. akak tolonglah saye eh?

Ckin Kembaq December 14, 2012 at 11:10 AM  

Nur Atiqah,

waalaikumussalam...cara iron kot tu.. =)

Nur Atiqah December 14, 2012 at 2:30 PM  

hurm ok saye try lg eh?? thanx akak ^_^

hijab purple January 1, 2013 at 4:33 PM  

assalamualaikum kak...
saya bru nak try pkai tdung labuh... klu bole nak yg kaler hitam bdang 60 akel yg 2 ton pnya ada x?

hijab purple January 1, 2013 at 4:34 PM  

assalamualaikum kak...sya ni bru nak pkai tdung labuh...utk kaler hitam 2 ton bidang 60 ada x? :)
sya mmg sdang mncari tdung labuh....

Ckin Kembaq January 1, 2013 at 5:05 PM  

hijab purple,

waalaikumussalam.ada dik. sms terus ke 014-2511540 naa. ^_^

Sakinah,  February 5, 2013 at 3:57 PM  

ada lagi tak tudung akel ni shikin?..akan nk beli laa.berkenan.

Ckin Kembaq February 5, 2013 at 4:23 PM  

Kak Sakinah,

ada lagi..ada fb tak? kalu ada, cari page Tudung Akel Terbaik. =)

Post a Comment

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Kongsikan idea dengan saya di sini. Ianya adalah pencetus semangat! ^_^

Newer Posts Older Posts Home
Related Posts with Thumbnails


  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP