Sampaikanlah dariku walau sepotong ayat (Muhammad s.a.w.)

Powered by Blogger.

Headshot ! Baru Kena Kat Atas Batang Hidung.

Thursday, June 21, 2012

Assalamualaikum semua!
Just wanna sharing something. Hasil vlog dari sahabat blogger kita. Kenal Pelaut Rabbani? Kawan blog Ckin la tu. ^_^ Tak sangka betul dia ada buat vlog. 1st time tengok dan agak teruja untuk mengetahui isi di dalam vlog beliau. Jom tengok! 

Jap.. Jap..

Nak pesan sikit. Yang baik tu ambillah naa. Yang tak baik tu, jadikan sebagai sempadan. InshaAllah...

This is his blog:



p/s: Kalau ada lagi sahabat blog Ckin nak buat macam beliau, Ckin ucapkan selamat maju jaya dan selamat menyampaikan ilmu... ^_^ 

12 Comments:

Syira June 21, 2012 at 5:29 PM  

salam

sama-sama eratkan hubungan dengan rakan blogger

L June 21, 2012 at 8:09 PM  

hehe. xberani berada dikaca kamera..=D

jom layan kejap..=D
http://lolz-l.blogspot.com/2012/06/still-jahat-walaupun-dah-solat.html

Cik_Shiqah June 22, 2012 at 1:59 AM  

hoho dah tgok..
best! n bermanfaat.. ;)

syamilsynz June 22, 2012 at 4:44 AM  

menarik and betul kena tegur dengan berhikmah.

Ckin Kembaq June 24, 2012 at 8:15 AM  

Kak Maera,

nanti tengok naa.. ^_^


Syira,

wkmslm.inshaAllah.. ^_^


L,

samalah kita.. ^_^


khairul,

it's okay..settlekan kerja yg penting naa.. ^_^


Cik_Shiqah,

hoho...ur right my dear.. ^_^


syamilsynz,,

betul tu..
p/s: lama tak dengar kabar.. ^_^ baru kembali?

Ulya June 25, 2012 at 2:02 PM  

ulya dah tengok :)

ya , thats so true...
tegurlah dgn berhikmah utk perubahan ummah ^___^

Ckin Kembaq June 25, 2012 at 3:35 PM  

Ulya,

alhamdulillah.moga ada sesuatu yg boleh diambil di sana naa.. ^_^

Syazwana Mohd Zulkifeli June 27, 2012 at 12:18 PM  

setuju sgt dgn pengisiannya..sy selalu bc komen2 yg negatif dkt blog2..mmg la btul niat diorg nk menegur tp cara tu yg salah..org yg dtgur tu pon xkan trbuka hati tp brtmbah mnjauh lg ada la..suke video ni:)thanks for sharng:)

ProfHariz June 27, 2012 at 3:02 PM  

Ckin pun kawan kami jugak naaa ;p

Cik Kay Jue June 27, 2012 at 11:29 PM  

hehehe.. wah.. simple... tapi ada pengajaran.. :)

Post a Comment

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Kongsikan idea dengan saya di sini. Ianya adalah pencetus semangat! ^_^

Newer Posts Older Posts Home
Related Posts with Thumbnails


  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP