Sampaikanlah dariku walau sepotong ayat (Muhammad s.a.w.)

Powered by Blogger.

Rasa Membuak-buak Nak Bercinta!

Thursday, July 19, 2012

Assalamualaikum semua!
Sihat semuanya? Mudah-mudahan kalian baik-baik sentiasa. Ckin alhamdulillah sihat-sihat pada fizikalnya. Wah! Tajuk yang panas tu. Sekadar pos pendek.



Act, dua hari dah Ckin ke forum yang diadakan di KUIN, Alor Setar. Malam semalam ada forum AKU DIBIUS CINTA yang disampaikan oleh Ustazah Fatimah Syarha dan Ustaz Farhan Hadi. Bila dengar tu, Allah... Rasa betul-betul dibius. 

Cinta itu bukan sesama manusia. 
Cinta itu cinta kekal abadi.
Cinta itu sangat mahal nilainya. 


Ckin baru beli buku Cinta High Class karangan Ustazah Fatimah Syarha dan suaminya semalam. Baru baca 1 bab dah terasa sangat. Nanti Ckin cuba kongsikan dengan kalian naa. Ramadhan dah hampir sangat. Jom kita bercinta? ^_^

Ckin ingin memohon seribu kemaafan andai ada salah dan silap sepanjang perkenalan kita di alam maya ni sama ada sedar ataupun tidak. Mudah-mudahan Ramadhan yang datang ini akan lebih terisi. InshaAllah. Jangan lupa ingatkan Ckin untuk buat kebaikan jugak naa.. Wassalam.

p/s: Pastikan amalan kali ini lebih baik dari dulu.. InshaAllah.. ^_^

12 Comments:

~cik atin~ July 20, 2012 at 7:40 AM  

salam ramadhan kareem. moga ramadhan kali ni ag baek dari ramadhan sebelumnya.. :D

Dafinullah July 20, 2012 at 8:24 AM  

dah ade buku ni.. tak terbace..

Syira July 20, 2012 at 11:42 AM  

salam..

penceramah yang hebat ;)

salam ramadhan, semoga ramadhan kali ini akan memberi seribu rahmat buat kita semua.

maaf andai ada tersalah bicara.

fuad ansari July 20, 2012 at 3:55 PM  

kalau cinta kepada Dia yg membuak2, alhamdulillah... (",)

salam ramadhan.. (",)

Cik Kay Jue July 20, 2012 at 8:46 PM  

macam best la buku tu.. nak cari juga la.. Selamat berpuasa ckin.. :)

khairul July 21, 2012 at 9:36 AM  

salam Ramadhan dr saya

Putri N@ilofar July 25, 2012 at 12:35 PM  

Best & Mantop pengisian dlm buku 2...Selamat berpuasa

suzie rahman August 5, 2012 at 10:57 AM  

salam ckin. tajuk panas lah. neway buku tu mcm menarik, nak cri juga lah.

syamilsynz August 10, 2012 at 3:05 AM  

Teringin nak baca buku tu. Karya ustazah fatimah syarha best. harap2 suatu hari nanti dpt baca.

Iman Lurv Islam August 12, 2012 at 8:04 AM  

wahhh, bila berbicara soal cinta ni, terdiam seketika....apapun, kalo dah jatuh cinta & cinta membuak2-buak, biarlah kena pd tempatnya...hehehe

Selamat berpuasa jugak...samalah, maaf kalo ada salah silap....semoga Ramadhan ni menjadikan kita insan yang leybeh baik....

Post a Comment

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Kongsikan idea dengan saya di sini. Ianya adalah pencetus semangat! ^_^

Newer Posts Older Posts Home
Related Posts with Thumbnails


  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP