Sampaikanlah dariku walau sepotong ayat (Muhammad s.a.w.)

Powered by Blogger.

Download Bacaan Mishaari Raashid Al-Aafaasee

Saturday, September 29, 2012

Assalamualaikum semua!

Alhamdulillah hari ni berkesempatan untuk update blog. Fuh! Sekian lama tak menaip di blog. Rasa kekurangan je. Tapi ok kot sebab boleh biarkan post sebelum ni bertapak lama sikit ye dak? ^_^

Pantang menulis Ckin ni. Asalnya nak cakap pendek je. Last-last berjela cecah lantai dah entri yang ada. Nak buat macam mana kan? Jari ni aktif menari di atas papan keyboard. ^_^ Actually, hari ni Ckin nak share sikit dengan kalian mengenai bacaan dari Sheikh Mishaari Raashid Al-Aafaasee. Meh try dengar sikit dari YouTube ni. Cukup dengan segalanya dari segi tajwid, lagu dan yang lain-lain. Tenang. Dan mudah untuk ikut. Itu pandangan Ckin. Jom dengar bacaan Surah Al-Waqi'ah ni. Mudah-mudahan masuk ke dalam hati. ^_^


Ok kan bacaannya? Jadi, kalau nak download mp3, silalah ke sini. Ckin tolong bagi link. Nak upload tu memang tak dapatlah sebab line dan kekangan masa. ^_^ Klik di bawah:


Mudah-mudahan hati kita lebih tenang dengan mendengar kalam-kalam Allah Yang Maha Agung. InsyaAllah.

p/s: Ucapan jutaan terima kasih kepada Mutiara Hati. Mudah-mudahan beroleh pahala yang berterusan. Amiinn. ^_^

5 Comments:

syamilsynz September 29, 2012 at 9:57 PM  

beruntunglah mereka yang berada di puak kanan...

Acik fosilmitra October 16, 2012 at 10:48 PM  

Suatu perkongsian yg byk pahalanya... :)

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail October 30, 2012 at 4:46 PM  

mekasih ckin!!!! nak download skrg jugak =)

Post a Comment

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Kongsikan idea dengan saya di sini. Ianya adalah pencetus semangat! ^_^

Newer Posts Older Posts Home
Related Posts with Thumbnails


  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP