Sampaikanlah dariku walau sepotong ayat (Muhammad s.a.w.)

Powered by Blogger.

Untungnya Bersalin!

Monday, April 1, 2013

Assalamualaikum semua.
Berhabuk blog ni. Kesian betul. Ckin bz sangat. Alhamdulillah start bulan 1 hari tu, Ckin dah berpindah tempat kerja. Dah 3 bulan baru nak bagitau kan.. ^^ Ckin berpindah ke Yayasan Islam Negeri Kedah. Alhamdulillah. Rezeki di sini. So, memang stay kat Alor Setar. Tu hadiah birthday sama kot. Alhamdulillah. Setakat ni baik-baik belaka. ^^ Ada masa, kita share lagi nanti. Nak sambung buat kerja dulu. ^^


Just nak share gambar kat atas ni. Tak terlalu teruk kot? 

Jerit perihnya hanya ibu-ibu yg tahu.

Awal hamil.
Tengah hamil.
Nak bersalin.
Lepas bersalin.
Macam-macam sakit ada.

Tapi, bukankah janji Allah pasti?
Mana-mana wanita yg menjaga solatnya,
menjaga kehormatannya, taat pada suaminya,
maka masuklah dia ke dalam Syurga melalui mana-mana pintu yg disukainya.
Oh..
Sapa tak mau?
Of course ada kelebihan di situ...
Rebutlah naa.. InsyaAllah.
Buat amal sebanyak mungkin.

p/s : Tak dpt nak dibayangkan..walaupun 1 hari nanti akan melaluinya jugak...
(gambar ni lebih sopan rasanya.. ^^)

2 Comments:

dya April 1, 2013 at 5:28 PM  

besar sungguh kekuasaan allah kan..

Ckin Kembaq April 10, 2013 at 10:23 AM  

dya,

betul tu. ^^ terlalu..

Post a Comment

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Kongsikan idea dengan saya di sini. Ianya adalah pencetus semangat! ^_^

Newer Posts Older Posts Home
Related Posts with Thumbnails


  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP