Sampaikanlah dariku walau sepotong ayat (Muhammad s.a.w.)

Powered by Blogger.

DUIT! Jangan Lupa Naa and Salam Kemaafan...

Thursday, April 28, 2011

Assalamualaikum sahabat-sahabat yang dirahmati Allah sekalian!

- D U I T!         D U I T! -

Apa khabar?  Rasanya hampir dua minggu lebih Ckin tak update en.  Alahai, dah nasib diri ni menghadapi exam deh...  Tapi alhamdulillah petang tadi merupakan last paper Ckin.  Alhamdulillah sebab dah berakhir bagi sem ni and pengakhiran jugak bagi penghabisan Diploma Sains Kesetiausahaan.  

"Pasni nak buat apa eh?"  

Yang tu dalam proses pemikiran.   Ckin tak ada apa nak kongsi sebab tak ada idea ni.  Malam ni nak tengok movie puas-puas, balik layan movie lagi, and ada something penting yang Ckin nak buat.  Apa tu?  Secreto De Amor le.

Ckin balik lambat untuk last sem ni.  Kan Ckin ada gitau yang Ckin akan gi Wahsiyyah Shoppe tapi kursus tu dah ditunda ke 15 and 16 Mei.  Lega hati sebabnya Ckin memang kempunan dah nak balik rumah. =_= Ye la, Sepanjang tempoh 5 bulan (rasanya kot) ni, Ckin hanya balik rumah 2 kali sahaja.  Alhamdulillah masih boleh bertahan, tapi tengok depa ni pakat suka nak balik, Ckin pun lagi lah bertambah kuat keinginan nak balik.  Esok plan nak gi round sekitar Poli then sekitar Perlis (roomate yang ajak) then entah apa lagi yang nak buat.hehe  Ikut saja la Ckin ni.

By the way, untuk sahabat-sahabat yang mengenali diri ini kat Poli atau kat blog atau kat FB, Ckin nak menyusun jari memohon seribu kemaafan seandainya Ckin ada buat salah sepanjang perkenalan kita ni.  Halalkan ilmu, makan dan minum, dan yang seangkatan dengannya.  Ckin ni pun khilaf, banyak yang kurang, tp Ckin cakap lah Ckin sayangkan kalian semua.  Atas nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang.  Moga-moga perkenalan ini tidak akan terhenti begitu sahaja.  InsyaAllah... =_=

Setiap pertemuan akan diakhiri jua dengan perpisahan...
Setiap yang hidup pasti akan mati...
Setiap yang mula pasti ada akhirnya...   
MELAINKAN ALLAH S.W.T

Moga kita berjumpa lagi ye sahabat-sahabatku...

p/s : Di sepanjang cuti ni, istiqamahlah dalam ibadah yang kita sama-sama lakukan selama ni.  Solat hajat jangan lupa supaya kita sama-sama akan dapat result yang memuaskan hati nanti.  InsyaAllah...  Al-Quran jangan tinggal.  Ma'thurat maintain.  Zikir jangan lupa.  ^_^  Wassalam

6 Comments:

SHM April 28, 2011 at 11:20 PM  

tahniah sbb dh berjaya menghabiskan Diploma Sains Kesetiausahaan...
SHM pun nak mintak maaf klu ad buat ksilapan kat Ckin..

Ckin Kembaq April 29, 2011 at 8:03 PM  

insyaAllah.. ^_^

sama-sama 0-0 naa..

HaDi May 7, 2011 at 1:32 AM  

Salam...

Syabas dan tahniah...
pasni leh sambung degree meluaskan lagi pengalaman..=)

HaDi May 7, 2011 at 1:32 AM  

Salam...

Syabas dan tahniah...
pasni leh sambung degree meluaskan lagi pengalaman..=)

Ibnu Darwin May 11, 2011 at 6:38 PM  

duit.. memang perkara pertama perlu disertakan doa... ingat Allah dulu, then baru berusaha.. itulah dinamakan hidup kerana Allah..~ terbaik... n_n

Ckin Kembaq May 15, 2011 at 5:51 PM  

HaDi,

Wkmslm.

Maaf lah naa..baru ada kesempatan nak membalas komen di sini. insyaAllah.begitulah hajatnya.. ^_^

Ibnu Darwin,

InsyaAllah. Maaf naa dah lama tak menjenguk ke sana..tak berkesempatan..hehe

Post a Comment

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Kongsikan idea dengan saya di sini. Ianya adalah pencetus semangat! ^_^

Newer Posts Older Posts Home
Related Posts with Thumbnails


  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP