Sampaikanlah dariku walau sepotong ayat (Muhammad s.a.w.)

Powered by Blogger.

Dah Habis Presentation RP..alhamdulillah

Sunday, April 3, 2011

Assalamualaikum...

Apa khabar sahabat-sahabat sekalian?  Sihat fizikal dan mental?  Sekarang ni di Perlis dah banjir, hujan tak menentu, so jagalah kesihatan baik-baik naa...  Ckin alhamdulillah masih sihat walafiat wa lepat liat.ahakz.  Act, saja curi-curi masa ni.  Tadi Ckin ada kena buat presentation Rancangan Perniagaan (Business Plan) untuk projek akhir bagi kursus yang Ckin amik.  Ckin buat perniagaan jahitan langsir bagi projek nih.  Alhamdulillah segalanya berjalan dengan baik.  Habis dah explain tentang apa yang Ckin and kawan-kawan Ckin buat. 

Semalam sibuk sangat.  Balik dari kelas MUET, terus solat isyak then gi bilik kawan Ckin untuk sambung buat pdersediaan bagi RP ni.  Tido pun lambat semalam sebab dimaklumkan yang assignment Translation kena ditaip bukannya ditulis.  Semalam pun pinjam laptop roomate nak buat kerja sebabnya laptop Ckin dah dipinjam oleh my love twin balik ke rumah.  Charger laptop kembaq Ckin meletup sebab kawan dia bagi tumpah air atas charger tu.  Mujur dia nak ganti balik.  Lega hati.  Sekarang dia kat kampung sebab UITM ditutup sementara atas sebab banjir.  Nanti ahad dia akan balik mai sini dah kot.hehe Ok lah.. Nak balik dah ni.  Ni pun guna laptop roomate jugak aka Ruhani buat sementara..ahakz 

Nak pi kem kat Dusun Resort pulak 5.30 petang ni.  Kem Pemantapan Organisasi.

p/s : Post yang tertangguh pada hari Jumaat hari tu..haha malas nak edit dah..so, publish aja la.. ^_^

2 Comments:

HaDi April 7, 2011 at 5:20 PM  

Salam....

Update gune laptop sape?
guna laptop kwn pun smpat update lg ye...huhu
Best of luck untuk segalanya..=)

Ckin Kembaq April 7, 2011 at 9:07 PM  

Wkmslm.

Salam ziarah hadi.. ^_^ guna laptop roomate je pun..hehe dah lama tinggal en..

Alhamdulillah dah settle..preparation for RP need to be prepare early...baru tak berat kepala..

p/s : Idea baru datang bila dekat2 ngan hari penting tu..haish.. ^_^

Post a Comment

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Kongsikan idea dengan saya di sini. Ianya adalah pencetus semangat! ^_^

Newer Posts Older Posts Home
Related Posts with Thumbnails


  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP