Sampaikanlah dariku walau sepotong ayat (Muhammad s.a.w.)

Powered by Blogger.

Selamat Hari Lahir Ckin!

Sunday, January 9, 2011

Assalamualaikum.  


Tak sangka Ckin dah menjejak ke usia 20 Tahun.  Banyak ucapan dari sahabat-sahabat sama ada by facebook, mesej dan mulut.  Alhamdulillah masih ada yang ingat.  Bila teringat balik, rasa macam.....

 Entah.....

Sepanjang tempoh 19 tahun hidup, banyak sangat kekhilafan yang dibuat.  Happy, takut, gelisah, suka, semua bercampur and jadi rojak...  Azam yang ada dah direnew... InsyaAllah...  Apa yang Ckin harapkan adalah semoga tahun-tahun yang akan datang akan jadi lebih baik dengan kehadiran '20-an' ni... Dapat free call, tapi tak tau nak telefon sapa.  hehe Telefon my twin la noh...  Ada faedahnya jugak.  Dia baru balik dari Kem apa ntah under IMAM di UITM.  Maybe penat sket kot.  Nanti la Ckin nak kacau dia.  Jangan jeles naa..ahakz

Actually, Ckin baru ja balik dari Perak ni.  Berziarah ke rumah roomate Ckin.  Alhamdulillah puas hati sebabnya benda paling best adalah Ckin dapat mandi sungai.  Pergh! Sejuk kot..hahaNama sungai tu adalah Sungai Guar kalau tak silap.  Airnya jernih.  Secara jujurnya, Ckin tak puas lagi tu.  Nak mandi lagi and lagi.  Tapi keadaan masa yang tak mengizinkan.  So, kena bajet la. Ckin pi hari Jumaat, balik hari  ni, ahad.  Alhamdulillah selamat pergi dan selamat pulang.  Program Diskusi Ilmu tak dapat nak join.  Satu kerugian, tapi tak apa minggu depan ada lagi kan.  

Nak cerita banyak-banyak, tapi mata dah mengantuk.  Penat.  Nanti sambung lain naa..  Wassalam.

p/s : SELAMAT HARI LAHIR BUAT DIRIKU... ^_^

4 Comments:

fathiahRAIHANA January 9, 2011 at 9:13 PM  

mestilah ingat .. kakak kesayangan saya . hehe .

HaDi January 9, 2011 at 11:04 PM  

Dah besaq dah...
Selamat hari lahir..
Semoga hari2 mendatang membawa lebih kebaikkan dan keberkatan...
19thn pun leh kawen dah kn..
Semoga dapat suami soleh jgk..hehe

SDS January 10, 2011 at 9:33 AM  

selamat hari lahir ya ckin...semoga berada dalam keredhaan-Nya sentiasa...

Ckin Kembaq January 10, 2011 at 4:54 PM  

Fathiah,

Tq naa.. Ingat g kat Kak Ckin..alhamdulillah.. n_n

Hadi,

Hmm.. Memang dah besaq dah..ops..dah 20 tahun okeh..hehe insyaAllah and amin ats doa tu..moga2 dimakbulkan.. ^_^

SDS,

Tq banyak2 naa.. InsyaAllah..moga2 dirahmati.. n_n

Post a Comment

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Kongsikan idea dengan saya di sini. Ianya adalah pencetus semangat! ^_^

Newer Posts Older Posts Home
Related Posts with Thumbnails


  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP