Sampaikanlah dariku walau sepotong ayat (Muhammad s.a.w.)

Powered by Blogger.

Akan Berpindah Ke Stargate...

Wednesday, April 4, 2012

Assalamualaikum semua!

Hari ni dapat surat pertukaran ke Stargate. Ckin kena pindah ke Stargate ok. +_+ 

Terkejut sebab tarikh kuatkuasa adalah pada hari ini. 4 April 2012. Tapi, alhamdulillah masa akan dilewatkan sehingga tunggu Prof masuk pejabat hari Ahad ni. So, gunakan masa yang ada sebaiknya. InshaAllah. 

p/s : Anyone yang nak membantu?....

21 Comments:

DRceria April 4, 2012 at 5:55 PM  

Ok, DRC dah servey... tgok dlm emel..

mimi April 5, 2012 at 9:23 AM  

em.....nak pindah ke...?

Ckin Kembaq April 5, 2012 at 9:37 AM  

DRceria,

thanks.. ^_^


najmi^^,

salah satu area yang ada di alor setar.dekat tol selatan..kuin mergong brdekatan dengan tol utara.. ^_^


mimi,

yup..kena pindah tempat bertugas..ke Kulliyyah Muamalat... ^_^

Sis AI April 5, 2012 at 10:10 AM  

Blur jugak, Stargate?? Then bca komen, Ooooh..

Hehe! Apapun, motor? Alamak, mcm bhaya je sis. Bg sy, klu naik mtor ni.. Ades, bhaya btul. Snggup naik bsikal, haha! Tp mmandangkn sis ni dlm trburu2 nk cri kmudahan, insyaAllah sis ok je dgn mtor..

Yg pnting, good luck kat sana nnti! Mudah2han Allah prmudahkn urusan!

Ckin Kembaq April 5, 2012 at 10:12 AM  

Sis Ai,

basikal?hehe lama tak naik basikal rasanya.. ^_^ yes..mmg keprluan..surat keluar agak mengjut..preparation adalah 12% sja tau..sebb hanya dengar ura-ura..inshaAllah...
tq naa.. ^_^

Santri T.P.I.N.I April 5, 2012 at 12:21 PM  

salam kunjungan, star gate dekat alor setar rupanya, ingat dekat mana tadi. di dungun ada sura gate...

Ibu Mifzal Arsyad April 5, 2012 at 3:52 PM  

Salam singgah

tempat baru suasan baru..good luck

pha is April 5, 2012 at 6:17 PM  

dah jumpa motor yg sesuai..? hehehe

faiz fakhirin April 5, 2012 at 7:42 PM  

errrr....stargate tu katner syikin?

Ckin Kembaq April 5, 2012 at 8:23 PM  

Santri T.P.I.N.I,

Sura gate..stargate ni mksd pgar bntang kot.hehe special namanya.kat alor setar je...


Ibu Mifzal Arsyad,

InshaAllah. ^_^ TQVM.

gnesop April 5, 2012 at 8:42 PM  

selamat bertugas di tempat baru...
kat situ x jemsgt ok kot naik motor :)

Imddin Ahmad April 5, 2012 at 11:55 PM  

Dah dapat rumah sewa? Rasanya banyak rumah kg utk disewa kat situ..

Motor? Belilah motor yang ada ruang bawah kusyen.

Kancil 8349 April 6, 2012 at 8:11 AM  

semoga selamat sampai...semoga cemerlang di tempat baru

Cik_Shiqah April 6, 2012 at 8:27 AM  

saya rasa beli motor pilihan terbaik. senang kalau ada motor. nak pi mana2 pun senang.

gudluck ek cik ckin! Moga Allah permudahkan semua urusan cik ckin. InsyaAllah :)

suzie rahman April 7, 2012 at 12:37 AM  

salam ckin..kak ingt mnda lah stargate tu.hihihi...hope segala urusan ckin dipermudahkan insyallah.

faiz fakhirin April 7, 2012 at 11:57 AM  

oooo...dh pindah ker? kira dlm tempoh menyimpan mengemas la nih...

Ckin Kembaq April 8, 2012 at 9:03 AM  

pha is,

alhamdulillah kawan bagi pinjam moto sementara nak beli motor sendiri.. ^_^


faiz fakhirin,

stargate tu berdekatan dengan tol selatan alor setar.. ^_^


gnesop,

terima kasih... ^_^ inshaAllah ok kot...he


Imddin Ahmad,

rumah sewa?ada mslh sikit..
inshaAllah dapat yang jenis tu kot.. ^_^


Kancil 8349,

inshaAllah...mudah-mudahan... ^_^


Cik_Shiqah,

yup....senang..and memang satu keperluan.... ^_^


kak suzie,

waalaikumussalam akak...stargate tu pagar bintang..hoho inshaAllah..mudah-mudahan... ^_^


faiz fakhirin,

hari ni akan pindah..inshaAllah...msih dlm proses wpun ada msalah....adeh

Ibnu Darwin April 13, 2012 at 10:41 PM  

stargate ni macam dalam filem starwars ke? adekah ckin nak pergi ke angkasa lepas?? rajin2 la update blog ni disana nanti yer... huhuhuhuhuhuhu

Cik Puan Muda Umi April 16, 2012 at 11:46 PM  

oh,stargate..tau2..kadang2 lalu situ time nk g uitm arau..hehe

Post a Comment

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Kongsikan idea dengan saya di sini. Ianya adalah pencetus semangat! ^_^

Newer Posts Older Posts Home
Related Posts with Thumbnails


  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP