Sampaikanlah dariku walau sepotong ayat (Muhammad s.a.w.)

Powered by Blogger.

Sakit Leher Sebab Berenang... ^_^

Monday, March 7, 2011

Assalamualaikum...


Sihat semuanya?  Ckin alhamdulillah sihat tapi leher ni macam cekang ja sebabnya kelmarin kat kem Ckin berenang di tasik kat Kem Paya Pahlawan.  Jauh woo... and best giler... haha Ckin suka..  Nanti la akan dikongsikan pengalaman sebagai fasi kat sana naa...  Skang ni nak siapkan tugasan penting dulu okeh...  

Wassalam.

4 Comments:

nur anis March 7, 2011 at 1:03 PM  

bestnya pandai berenang...

Ibnu Darwin March 7, 2011 at 2:53 PM  

ohh.. patutla.. belajar berenang ye... n_n

Acik fosilmitra March 7, 2011 at 11:22 PM  

Salam Ckin... lama tak mai sini... apahabaq?.. Berenang adalah aktiviti yg paling menyihatkan... semua pergerakan badan dilakukan ketika berenang... justeru itu, rajin² ler ke kolam renang... :)

Ckin Kembaq March 8, 2011 at 12:54 AM  

anis,

hehe..baru diajar oleh pakcik tu..dia offer, "nak berenang?" ckin pun merelakan diri la..hehe best sangat! ^_^

Ibnu Darwin,

Actually, gi Kem Paya Pahlawan sebab jadi fasi untuk Commerce Student Club (CSC)..minggu sebelum tu dah pi as peserta..hehe alang2 dh dpt pluang, enjoy.. n_n

Wkmslm Acik,

alhamdulillah sihat cuma sakit sikit..hehe biasa lah..enjoy sgt kan..kolam renang??entah bila nak dpt pluang cmtu lagi kat sana.. huhu peluang tak dtg selalu.. n_n

Post a Comment

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Kongsikan idea dengan saya di sini. Ianya adalah pencetus semangat! ^_^

Newer Posts Older Posts Home
Related Posts with Thumbnails


  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP