Sampaikanlah dariku walau sepotong ayat (Muhammad s.a.w.)

Powered by Blogger.

Demam Report L.I + Report Tuan Haji

Tuesday, November 9, 2010

Assalamualaikum?
Sihat semua?... yang dah exam, ada yang tinggal lagi satu paper ja kan? Lega kan?.. Pasni boleh la balik rumah and rest lama2 kan?..hehe Dah faham sangat student life ni.. Tp best pa exam.. I like u know.. Sbb bila habis exam, komfem cuti. Sapa tak ngaku??? 

Aceh! Melawak ja na..

Minggu ni Ckin bz yang amat la (Boleh tahan la...hehe) Ckin nak siapkan report minggu ni jugak. Sakit tengkuk, lenguh semua ada. Tapi, insyaAllah akan siap jugak t. Dah la ada dua report kena buat...huhu Satu yang Tuan Haji (bos) mintak. Ri tu da hantar tapi kena buat lain. Haish! Sbbnya Tuan Haji ni mmg 'kuat kritik'... Tadi buat pasal mesin fotostat, uih... Sakit berpinar mata ni. 

Sbb tu la ni Ckin balik umah, asal lepas Isyak ja kalau tengok buku mesti ngantuk. And tidur la.. Tak tahan la. Tengok la kat bawah ni. Ckin buat tadi.. Just nak kongsi la... Ckin buh watermark ni. Nanti sedap2 ja orang nak copy kan.. Kita kena usaha sndiri. Nak mintak, ada caranya...Mintak ngan tuannya.. Baru ok... 


Tengok la.. Agak2 ok x?



saja nak kongsi.. Ckin ni nak jugak update blog.. hehe

Esok kita tengok crita baru naa...

Wassalam

p/s : Entri ni tak panjang dah... hehe Ni perkongsian saja oke.. n_n

12 Comments:

Latifah November 9, 2010 at 5:29 PM  

wow... mesin photostat siap dengan label.
cayalah ckin!
=)

iqbalsyarie November 9, 2010 at 6:57 PM  

haha..terigi juga nak kenal mesin fotostat tu. hehe

Jo Qusary November 9, 2010 at 9:30 PM  

yeeaahhh... dtg utk memberi repot psl template tu... Ckin gi ke Design kat dlm dashboard blog, klik kat Template Designer, klik kat Background pastu pilih la utk tukar image background... image boleh upload dr linkmemana dan boleh pilih samada nak buat bentuk tiles atau biasa mcm wallpaper...

.:: dieylah :: November 10, 2010 at 8:10 AM  

ckin...tong sampah tu nk describe skali ke..hik3..jgn marah na..gurau d pagi hari..hehe...

smoga cpt siap..huhu..dilah pun kna start wat jugak nih... ^^

Ckin Kembaq November 10, 2010 at 8:33 AM  

Mar,
Chaiyok! Chaiyo! Utk kamu juga..hehe

Latifah,
Report kena detail, macam tu la..hehe Lenguh tengkuk bab tu la.. n_n

Iqbalsyarie,
Boleh2.. Tapi tunggu laporan yang sbnar siap dulu.. Then convert to Adobe Reader or Acrobat.. Leh tgk.. n_n

Jo,
Alhamdulilah..tq naa.. Satgi baru nak buat.. n_n

Dieyalah,
Alamak! Lupa lak nak letak anak panah satu kat situ..hehe Tu tndanya trademark la kot..hehe Suasana in the office..ahakz

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o November 11, 2010 at 6:15 PM  

salam
terlajak rajin ..he he chaiyok10*

Ckin Kembaq November 12, 2010 at 9:38 AM  

brutalsolo,

wkmslm.
Mmg kena terlajak rajin pun.. ni kan pentng..markah tu..kurang2 kita tau apa yg kita buat..kan?..n_n

eiela November 12, 2010 at 11:59 AM  

gud luck ok menyiapkan report.

Post a Comment

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Kongsikan idea dengan saya di sini. Ianya adalah pencetus semangat! ^_^

Newer Posts Older Posts Home
Related Posts with Thumbnails


  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP