Sampaikanlah dariku walau sepotong ayat (Muhammad s.a.w.)

Powered by Blogger.

Muslimah Itu Seksi?

Wednesday, May 2, 2012

Assalamualaikum semua!
Tajuk hot tak? Semacam je kan?...

Actually, cuma nak kongsikan video dari MrTheAllShared ni. Video dakwah. Kelakar pun ada, pengajaran pun ada. Nak ziarah di Youtube, sila klik: 


Jom tengok video ni. Mungkin ada sesuatu yang boleh kita ambil. InshaAllah. ^_^


Sekian dulu untuk hari ni. Ckin ada isu nak diketengahkan. Tapi nanti dululah. Nanti blog bersawang pulak. ^_^ Yang baik tu ambillah naa. Yang tak baik tu, silalah tinggal-tinggalkanlah di ruangan ini. Wassalam.

p/s : Ckin akan ziarah kalian... InshaAllah... ^_^

14 Comments:

Ym.Bundle May 2, 2012 at 9:03 AM  

tajuk nampak hot..ekeke..tapi aku takleh tengok habis lagi ni..banyak sgt buffering..adehh...

pha is May 2, 2012 at 1:47 PM  

kat sini youtube hujung minggu je yg boleh buka. nnti tengok balik.. hehehe

Ckin Kembaq May 3, 2012 at 9:16 AM  

Ym.Bundle,

nanti tengoklah naa..ada sesuatu di sana..utk lelaki dan wanita.. ^_^


en. shafiQ,

^_^


pha is,

wajib tengok.. ^_^


khairul,

^_^

Sis AI May 3, 2012 at 1:44 PM  

Dah tgk! Sgt mendalam, hehe. Muslimah seksi, hehe, bunyi pelik tp ada bnarnya dlm video tu. Rmai prempuan yg tak mnutup aurat msih mmpersoalkn tntng kes rogol smua. Pelik jgk la..

Apapun, ulasan yg dberikn muslimah2 dlm video tu sgt mantap. Cuma, bg sy muka diorg sgt lawa. Tau2 jela kan sis, klu muka licin msuk Youtube ni.. Mngkin prlu disamar2kan mcm saudari yg tdung klabu tu buat dlm video dia..

Ckin Kembaq May 3, 2012 at 1:46 PM  

Sis AI,

yes..sangat mendalam.. ^_^
setuju jugak dengan pandangan perlu dikaburkan muka tu.. ^_^ pasni akan buat yg lbih baik kot.. ^_^

CIK TOM May 3, 2012 at 2:43 PM  

ciktom guna broadband ni mmg xdpt nk tgk video kt umah ni slow....best jgk kl ckin boleh cerita skit video tue psl apa..heee

Ckin Kembaq May 3, 2012 at 2:50 PM  

CIK TOM,

antara kandungannya adalah perempuan yang ada ciri2 keperempuanan iaitu menutupi keseluruhan tubuhnya, adalah permpuan yang seksi.yang tak tutup tu, tak seksilah.. (ni berkaitan dngan tajuk..hehe)

yg lain tu, kewajipan menutup aurat..bila menutup, inshaAllah Allah akan menjaganya... ^_^ tu antara kandungannya...

Shah Rizar May 3, 2012 at 3:27 PM  

hehe.. sy suka muslimah seksi

Cik Kay Jue May 3, 2012 at 8:08 PM  

thank ckin post video ni.. klakar dan bermanfaat. mesej yang di sampaikan mudah difahami. serius memang betul bila kita menutup aurat dengan sempurna rasa tenang sangat.. senang hari... yang paling penting rasa comel sentiasa.. hehehe...

pha is May 6, 2012 at 6:13 PM  

ok. dah tengok... hehehe...

alfaqir ilAllah May 7, 2012 at 8:15 AM  

Cantik d mata dan hati. ;)

Well said dear! <3

Ramziah Rusjdi January 29, 2015 at 8:23 PM  

Boleh tak saya take some of your islamic advise pictures for dakwah?

Post a Comment

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Kongsikan idea dengan saya di sini. Ianya adalah pencetus semangat! ^_^

Newer Posts Older Posts Home
Related Posts with Thumbnails


  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP