Sampaikanlah dariku walau sepotong ayat (Muhammad s.a.w.)

Powered by Blogger.

Sarung Tangan Mesir Ada Lagi!

Wednesday, May 16, 2012

Assalamualaikum semua!

Hari ni tak update apa-apa pun. Act, pagi tadi KUIN buat solat sunat dhuha, hajat dan sedikit ceramah motivasi. Alhamdulillah. Antara tujuannya adalah untuk memohon padaNya supaya membantu dalam masalah yang dihadapi dalam KUIN ni. Kita tak tau. Mungkin Allah nak tunjuk something yang memang disembunyikannya. Ceramah motivasi tadi memang memotivasikan. Disampaikan oleh Ustaz Fisol iaitu Qadi Daerah Kubang Pasu. Memang menarik. InshaAllah esok Ckin akan kongsikan apa yang disampaikan oleh Ustaz Fisol ni naa. Ianya menyentuh mengenai 'Amanah'. Memang terbaik! 

Hari ni nak share apa pulak? Cuma nak promote lagi. Kat Ckin ada lagi sarung tangan warna hitam dan putih. Kalau ada siapa-siapa yang nak pesan, sila tinggalkan mesej di ruangan komen  mahupun di facebook Ckin naa.

 RM 5.00 each
(tidak termasuk kos penghantaran)
 
ST 001 - SOLD
ST 002 - 1 Available
ST 003 - SOLD
ST 004 - 5 Available
ST 005 - SOLD


Petang semalam Ckin pos untuk salah sorang dari kawan FB. Ckin guna Skynet sebab nak tau harga dan perkhidmatan. Sebab kawan Ckin yang cadangkan.

Terbang ke Setapak.

Sebelum terlupa, Ckin pun nak ucapkan  

SELAMAT HARI GURU 

buat semua pendidik yang telah mendidik Ckin dari Ckin kecik-kecik dulu hinggalah besar sekarang. Dengan ilmu itu, maka lahirlah insan ini. 
TERIMA KASIH CIKGU....

Sesungguhnya pahala bagi seorang pendidik adalah sangat besar. Beruntung mereka. Pahalanya ke Akhirat. Tapi kena tengok jugak ilmu apa kan. Kalau ilmu hitam, mudarat balik. Ye dak? Sekian dahulu naa. Jumpa lagi dengan ilmu yang baru esok. Mesti nantikan kemunculannya. ^_^ Wassalam. 

PASTI Pinang Tunggal
Sekolah Kebangsaan Mohd Shah
Madrasah Tarbiyatul Ibtidaiyah
Sekolah Menengah Kebangsaan Paya Keladi
Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Nibong Tebal
Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin
 * Masih dalam ingatan ini...

p/s: Biarpun tak wish pada semua guru Ckin secara individu, tapi mereka sentiasa diingati dalam doa ini... InshaAllah. Selagi hayat dikandung badan... ^_^ Mereka ibarat 'ibu dan bapa' Ckin... ^_^

12 Comments:

khairul May 16, 2012 at 11:56 PM  

pasai cikgu lah...sy x mrokok sampai skrg

Santri T.P.I.N.I May 17, 2012 at 6:59 AM  

wah... bagus ckin ingat semua sekolah yer...

Ckin Kembaq May 17, 2012 at 9:04 AM  

khairul,

alhamdulillah mcm tu.. ^_^


Santri T.P.I.N.I,

alhamdulillah masih ingat.. ^_^

Nafisah Ruslan May 17, 2012 at 10:32 AM  

saya teringin nak pakai handsock ni selalu tapi tangan asyik gatal2.. pastu mesti bukak then xpakai dah.. sabar jelah..

selamat hari guru juga :)

Ckin Kembaq May 17, 2012 at 10:35 AM  

Nafisah Ruslan,

kalu nak try yang ni, dipersilakan. Sebab pengalaman pakai, ianya ok..sebab sesetengah sarung tangan ada yg panas. yang ni alhamdulillah tak lagi la... ^_^ just cadangan..
^_^

Akulah.com May 18, 2012 at 9:36 AM  

ni sarung tangan mesir ye.. hehe

ProfHariz May 18, 2012 at 10:08 AM  

Sarung tangan sesuai untuk wanita di luar sana :)

Ckin Kembaq May 18, 2012 at 5:13 PM  

Akulah.com,

yep.. ^_^


ProfHariz,

sangat sesuai.. ^_^

♥ HeRWaNa HeRMan ♥ May 30, 2012 at 12:22 AM  

sukalah dengan yg bertukar2 warna tue..nak ambil kat mn erk background tue?

Ckin Kembaq May 30, 2012 at 9:05 AM  

Herwanan Herman,

nanti sy cari link and bagi naa.. ^_^ background tu ada dalam photoscape..amik png atau gif image.. ^_^

anne zakaria,  April 11, 2013 at 9:56 AM  

salam...nk ty...sarung tangan "acadia brand" ade tak...

Ckin Kembaq April 11, 2013 at 2:54 PM  

anne,

waalaikumussalam. tak pernah tengok tu. :)

Post a Comment

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Kongsikan idea dengan saya di sini. Ianya adalah pencetus semangat! ^_^

Newer Posts Older Posts Home
Related Posts with Thumbnails


  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP