Sampaikanlah dariku walau sepotong ayat (Muhammad s.a.w.)

Powered by Blogger.

Keajaiban Air Zam-Zam. Meh Check ^_^

Tuesday, December 6, 2011


Assalamualaikum semua!

Puasa x hari ni? Kalau puasa, alhamdulillah. Kalau tidak, it's okay then. Masing-masing punya sebab-musabab tersendiri. Mungkin ada yang sakit, mungkin ada yang tak sihat, mungkin ada yang penat, mungkin ada yang tak nak dan berbagai-bagai lagi kemungkinan yang ada. Yang penting, kita tahu tahap diri kita naa...  ^_^

Berbalik kepada tajuk hari ini. KEAJAIBAN AIR ZAM-ZAM!

Menarik kan? Sebelum ni mungkin kita pernah minum air zam-zam kan, tapi tak pernah pulak tengok bagaimana reaksi ataupun istilah lain yang dinamakan kesan apabila minum air zam-zam ni. Jadinya, alhamdulillah perjalanan Ckin tadi tidaklah sia-sia. Lain yang diclick, lain yang muncul. ^_^ Boleh jugak berkongsi dengan kalian ye dak? 

So......

Jom dengar betul-betul apa yang si tester ni buat pada 3 jenis air di bawah. Volume kena bagi kuat sikitlah naa sebab slow and dia cakap pelat sikit. ^_^


Yang baik tu, jadikan pedoman hidup, yang tak baik tu tinggal-tinggalkan di sini okeh. 

p/s : Subhanallah! Kita tak sedar, tapi Allah memang Maha Bijaksana. ^_^

7 Comments:

eza zularyeza December 6, 2011 at 5:40 PM  

tidak ada yg Allah ciptakan itu dgn sia2

KizZ December 7, 2011 at 2:53 AM  

SubhanALLAH, kuasa tuhan...

Ckin Kembaq December 8, 2011 at 8:05 AM  

eza zulareyza,

Ianya benar2 belaka.. ^_^

Ckin Kembaq December 8, 2011 at 8:05 AM  

Kizz,

Walhamdulillah wallahuakbar! ^_^

Miss Xyz December 10, 2011 at 9:07 PM  

Subhanallah! klu bole tringin nk minum air zam2 stiap hri.. hehe ^^

Post a Comment

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Kongsikan idea dengan saya di sini. Ianya adalah pencetus semangat! ^_^

Newer Posts Older Posts Home
Related Posts with Thumbnails


  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP