Sampaikanlah dariku walau sepotong ayat (Muhammad s.a.w.)

Powered by Blogger.

Blog RAPI Dah Dilancarkan! ^_^

Thursday, November 24, 2011

Assalamualaikum sahabat-sahabat Ckin yang dikasihi dan disayangi...

Apa khabar iman?  Jasad?  Moga-moga bertambah-tambah baik dari sehari ke sehari naa.  Rasa tak sempat nak update blog Ckin ni pasalnya Ckin baru je lepas 'renovate' blog Rakan Pusat Islam PTSS.  Dua hari ni memang tumpu betul-betul 'develop' blog RAPI PTSS ni.  Ckin gunakan template yang mudah-mudah je.  Dan buat simple-simple gitu.  Yang penting isi di dalam.  Kulit luaran tu kan bonus.  Kalau nak tengok, boleh klik :



Insya-Allah adalah insan yang ditugaskan untuk update blog tu kelak.  Nanti kalau nak ilmu tambahan, bolehla ke sana dan follow, kalau mau la en.  ^_^  Tak paksa.hehe

Ckin jugak sedang upload Video Khatib Cilik ke youtube.  Ckin nak share dengan sahabat-sahabat semua.  Nanti dah settle, Ckin akan buat post baru.  That's all from me.  Thank you.  Wassalam.


2 Comments:

Anonymous,  September 29, 2014 at 5:33 PM  

terbaik kak ckin *fromhaikalnurfatin

Post a Comment

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Kongsikan idea dengan saya di sini. Ianya adalah pencetus semangat! ^_^

Newer Posts Older Posts Home
Related Posts with Thumbnails


  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP