Sampaikanlah dariku walau sepotong ayat (Muhammad s.a.w.)

Powered by Blogger.

Gen-Q : Dialog Moden

Thursday, November 17, 2011

Assalamualaikum semua.

Diharapnya sahabat-sahabat sihat belakalah naa.  Ckin curi sedikit masa ni untuk share dengan sahabat-sahabat semua tentang Dialog Moden.  Tajuk ni Ckin pinjam dari Majalah Gen-Q siri yang ke-4.  Untuk makluman semua, maksud Gen-Q adalah Generasi Al-Quran.  Nak tau lagi, belilah naa.  Tak rugi.  Memang sangat-sangat berguna.  Anybody can read it.  Tak mahal pun ni.  Harganya cuma RM 7.00.  Bagi Ckin, ianya disampaikan secara santai.  Seriously!  ^_^


Alangkah manisnya kalu kita dapat mengeluarkan perkataan-perkataan yang baik-baik sahaja kan?  Pahala pun dapat, akhlak yang baik pun terserlah.  InsyaAllah.  Jadi, apa kata kalu kita praktikkan dari menggunakan perkataan yang sia-sia kepada perkataan yang berguna dan bermanfaat untuk kita.  Jom lihat.  ^_^

Boleh copy kalu nak.  ^_^ Just right click, then save.  ^_^

"BETULKAN YANG BIASA, BIASAKAN YANG SEBETULNYA!"

Jom praktikkan...  

Ma'as salamah.  Dan selamat bercuti di hujung minggu bagi yang belajar dan bekerja di Kedah, Kelantan dan Terengganu.  Wassalam.  ^_^


4 Comments:

DRceria November 17, 2011 at 3:16 PM  

OMA (oh my Allah), drc lom dapatkan GenQ yg terbaru... apapun, terima Kasih ats perkongsian.. :D

Ckin Kembaq November 17, 2011 at 3:22 PM  

DRceria,

Your most welcome.. ^_^

fathiahRAIHANA November 18, 2011 at 1:21 PM  

skrg dah susah nak beli GenQ ngn Solusi -.-
dlu time keja leh la sbb ada duit sndri . hee.

thanks share ye kak ckin ^^

Post a Comment

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Kongsikan idea dengan saya di sini. Ianya adalah pencetus semangat! ^_^

Newer Posts Older Posts Home
Related Posts with Thumbnails


  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP