Sampaikanlah dariku walau sepotong ayat (Muhammad s.a.w.)

Powered by Blogger.

.:: I'm happy! ::.

Friday, July 9, 2010

Assalamualaikum...
Alhamdulillah nampaknya tak sia-sia Insan duk ngadap kmputer ni...hehe Insan banyak meneroka ke dalam blogger2 yang ada n try to get more information on how to create a best blog... Now, i'm creating a new blog which i will publish it in the future... this blog is quite interesting n only publish something information which we can make them as an arrow in our life....just wait for the blog yah!

Hari ni ni gak Insan dah create new email address for Gmail...alhamdulillah...i can achieve my plan...ahakz
punya lama menjelajah kat dalam tenet ni, akhirnya dapat gak buat tuh.,.,.,.hehe wlaupun tengkuk dah sakit, pinggang asa nak bengkok ja, tapi i'm happy akhirnya...actually, tak suka nak tulis panjang2 kecuali kalu benda tu penting ja...hehe

Dalam masa cuti ni Insan akan pi kat cyber cafe bab kat cni banyak yang kna block....so, kat cc bebas cket nak menjelajah kan kan...hehe InsyaAllah dengan berblogwalking, masa kita tak rugi malah banyak lagi ilmu yang kita dapat...hehe

That's all for today....hehehe

p/s : kadang2 tak rugi apa yang kita buat tuh....ahakz
p/s 2 : jangan lupa pulak ttg Israk Mikraj esok naa....penting tuh...! banyakkan beribadat..insyaAllah

2 Comments:

AiZ July 9, 2010 at 11:34 PM  

waiting for your new blog ^__^
pergi cc jangan lupa logout k..
jangan jadi cam aiz..
lupa nak log out blog.. ^__^




Aiz latest entry
Facebook vs blogger
Kesilapan kita mood blogging down
Babysitter pukul baby pula
How to be profesional blogger

ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

Ckin Kembaq July 12, 2010 at 2:27 PM  

kalu lupa nak log out t jd apa?....explain please...hehe

Post a Comment

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Kongsikan idea dengan saya di sini. Ianya adalah pencetus semangat! ^_^

Newer Posts Older Posts Home
Related Posts with Thumbnails


  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP