Sampaikanlah dariku walau sepotong ayat (Muhammad s.a.w.)

Powered by Blogger.

.:: Demam Rindu? ::.

Wednesday, September 15, 2010

Assalamualaikum sahabat2....

Ckin baru nak update blog nih... Kan cuti raya, mana la nak tengok internet kan?...hehe
Actually, hari ni tak sihat..demam cket..start semalam rasa nak muntah aja..huhu
Pastu time nak tidur pun jadi seram sejuk.. Allah nak tarik nikmat sihat kot...

Demam Rindu???

Tak dak aih... Just joking...ahakzz

Mujur ada broadband Kak Mustika sbb Abg Hai and Kak Mus baru sampai dari Kelantan semalam...  Plannya hari ni nak pi ke JPN sbb tak renew i/c lagi...

Ops! kan dah kantoi...

Umur dah mekonjak 19 nak masuk 20 dah ni...gagaga Sebab apa, dah alang-alang cuti panjang la katakan... Kena manfaatkan... Tapi, Ckak pulak kena gi ajar sepupu kami tu buat kerja sekolah... Biar la.. Dah la tak larat nih...hukhuk Nak tidur? Tak mau dah... Kepala ni dah pening tahap gaban lagi....hukhuk 

Apa-apa pun 

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 
MAAF ZAHIR DAN BATIN

<< Kullu 'amin wa aantum bikhoir >>

6 Comments:

aSmiDar September 15, 2010 at 11:57 AM  

baju raya ke tu??
hehe
lawa warna die..
sopannya hai cik kak ni..ayu manis jer..

Ckin Kembaq September 16, 2010 at 7:56 AM  

kak ieda - yup..baju raya taun ni..kmbar pkai camni gak tapi warna purple..hehe ^_^v

Abi - salam aidifitri jugak..n_n

Ckin Kembaq September 16, 2010 at 7:56 AM  

kak ieda - yup..baju raya taun ni..kmbar pkai camni gak tapi warna purple..hehe ^_^v

Abi - salam aidifitri jugak..n_n

aSmiDar September 16, 2010 at 9:40 AM  

Ade kembar ke??

seiras tak???
nak tengok..huhu

Ckin Kembaq September 16, 2010 at 1:37 PM  

ada akak...hehe kecik2 dulu seiras la kot..haha nanti ckin upload naa...

Post a Comment

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Kongsikan idea dengan saya di sini. Ianya adalah pencetus semangat! ^_^

Newer Posts Older Posts Home
Related Posts with Thumbnails


  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP