Sampaikanlah dariku walau sepotong ayat (Muhammad s.a.w.)

Powered by Blogger.

.:: Sapa Nak Tolong Ckin ni??? TOLONG!!! ::.

Monday, September 20, 2010

Assalamualaikum..

ada x siapa2 nak tolong cek ni???

Huhuhuhuhuhuhuhu

My blog dah kena serangan hacker....hukhuk

Ada cara x nak elak benda alah ni?....

Kalau ada, please help me ..... 

Need ur help!


HELP ME!

huhuhuhuhu

10 Comments:

Khumaera Ismail September 20, 2010 at 10:50 AM  

err..slalu ga jumpe menatang tu..tp biasenye kalo dia dh warning, sy ta bukak pun..huhu~

puteri cahaya. September 20, 2010 at 11:03 AM  

delete gamba ttg geng blogger atau innity (kalau ada).. sbb tu diagnosed @ effect dr malware.. gengblogger + innity ada virus la ni.

Ckin Kembaq September 20, 2010 at 11:10 AM  

huhuhu...

akak puteri,tak faham..huhu explain please..

hikari September 20, 2010 at 9:42 PM  

dun wori..try ni..^_^

http://ariffshah.com/malware-detected-tips-untuk-membuang-warning-google-secepat-mungkin/

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o September 21, 2010 at 9:01 AM  

mingguni pun aku kena ranjau ngan orang tak bertanggungjawap...selamat hari raya

Ckin Kembaq September 21, 2010 at 2:51 PM  

hikari - tq..dah ok rasanya..bab dah tak da benda alah tu..n_n.. follow trus..

brutalsolo - kena pi kat blog hikari tu and ikut ckp dia..insyaAllah boleh..

Anonymous,  September 21, 2010 at 8:38 PM  

try buka browser lain~

[pemudattbc.blogspot.com]

Jo Qusary September 21, 2010 at 9:57 PM  

saya tumpang simpati. try ushar blog nie utk penyelesaian ok...

http://citerjo.blogspot.com/

Ckin Kembaq September 22, 2010 at 8:08 AM  

Jo - tq..tengah mencuba..n_n

Post a Comment

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Kongsikan idea dengan saya di sini. Ianya adalah pencetus semangat! ^_^

Newer Posts Older Posts Home
Related Posts with Thumbnails


  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP