Sampaikanlah dariku walau sepotong ayat (Muhammad s.a.w.)

Powered by Blogger.

.:: Hadiah dari Sarawak n Laptop Acer ::.

Thursday, September 2, 2010

Asslamualaikum sahabat2... 
Actully nak kongsi la cket kegembiraan yang Ckin rasa time cuti baru2 ni..n_n.. Tau apa? Ckin and Ckak dapat hadiah dari Sarawak pemberian Kak Mustika that is kak ipar kami dua ni..hehe walaupun hanya sekadar pencilcase, tp memberi makna yang mendalam.. Hadiah tu.. Sahabat2 dapat ka?...hehe Tengok la.. Just untuk mencuci mata..

-- Untuk kembaq mesti la sama kan...hehe --
Dari Sarawak dah dapat, bila nak dapat dari Sabah pulak?... 

Anybody? ^_^ 

Ckin dapat gak laptop Acer Aspire..
 InsyaAllah akan jaga sebaik mungkin... Memudahkan kerja and apa benda nak buat kan?...
Tak mau la story pasal kelebihan dia..hehe Mesti dah knl right?..

-- I luv Islam full --

-- Piece! --

-- Sekian lama ku menunggu, akhirnya dapat jua..n_n.. --



Bukan setakat tu ja..hehe Hari Jumaat balik dari terawih, makan kek sbb Birthday Kak Mustika tau..n_n.. Sedap sangat sbb macam aiskrim..yummy..telan air liur je la kn..ahakz



Kak Mustika dah 25 tahun and Abg Hai  dah 24 tahun.. ops! Haa.. Kalau nak tau, Abg Hai memang muda setahun dari Kak Mus.. Tak jadi masalahkan?.. Antara usia dan kematangan, sahabat2 nak pilih yang mana?... Cepat pilih! 

Chup! Chup! 

Ckin pilih kematangan.. Itu yang penting taw... Kalau dah jodoh takkan ke mana right?... So, jangan pening2 bab jodoh ni naa... Allah lebih arif akan kemahuan dan keperluan hamba2Nya...




p/s : Ada siapa2 nak bagi hadiah?... Dialu-alukan ..^_^..

7 Comments:

aSmiDar September 2, 2010 at 12:53 PM  

wahhhh...wahh..dan wah lagi..
laptp tu dari kak ipar jugak ker???
baikya beliau...

huhuhu..
nak jugak kak ipa..
hakhakhak..

Ckin Kembaq September 2, 2010 at 12:55 PM  

laptop tu dari abg Hai..hehe uih...ckin bagi duit kat dia..and dia tolong beli..n_n..

p/s : rezeki Ramadhan..

nur anis September 2, 2010 at 9:44 PM  

mestila pilih yang matang..kalau usia je lebih tp x matang x best jugak..hehe..

Ckin Kembaq September 3, 2010 at 12:11 PM  

Lizzie Yasmin - best..best..hee

nur anis - sokong 200%..hehe

SDS November 19, 2010 at 7:54 PM  

laptop sama! cuma processor ckin gna pentium, sy gna centrino...^_*

Ckin Kembaq November 29, 2010 at 5:02 PM  

SDS,
ya ka..hehe fungsi ttp sama ye dak?..hehe

Post a Comment

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Kongsikan idea dengan saya di sini. Ianya adalah pencetus semangat! ^_^

Newer Posts Older Posts Home
Related Posts with Thumbnails


  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP