Sampaikanlah dariku walau sepotong ayat (Muhammad s.a.w.)

Powered by Blogger.

Video Mat Luthfi - Lalang

Thursday, March 8, 2012

Assalamualaikum semua! 

Alhamdulillah baru habis Kursus Pembangunan Perkeranian di Dewan KUIN. Alhamdulillah banyak jugak yang diperoleh di sini. ^_^ Ckin cukup suka kursus-kursus ni sebab boleh dapat info lagi banyak. Maafkan Ckin sebab tak dapat nak blogwalking. Sekejap lagi Ckin menjengah naa. InshaAllah. Minggu ni nak balik kampung. Nak settlekan semua yang patut. Tentang yuran konvo, nak beli tu, nak beli ni. Macam-macam sebenarnya. Jadi, minggu ni kena jugak balik memandangkan housemate semua akan balik. Kalau tak balik, alamatnya tinggal sorang-soranglah kat rumah. ^_^

Berbalik kepada tajuk hari ni. Act, tak tau nak bagi tajuk apa kat video ni. Video Mat Luthfi ni. Namanya lalang. Pengisiannya jugak macam lalang. ^_^ Nak tau, bolehlah klik pada video di bawah naa.

Sebelum tu, nak ajak kalian semua join bloglist Kak Maera. Ingat tak Miss Librarian? Itulah blog Kak Maera. Tak rugi kalu join. Malah boleh tambah rakan-rakan blogger di sini. InshaAllah. Kalau nak join, boleh klik di bawah naa:



Dah tengok? Baguslah. Buatlah pertimbangan dengan sebaik-baiknya. ^_^ Ckin cuma berkongsi. Tak lebih dari itu. 

Sekian dahulu naa. 
Wassalam. 

p/s : Mat Luthfi buat video mesti ada sebab. Bukan saja-saja. Memang betul pun apa yang dia cakap tu... Jadi, fikir-fikirkan naa. ^_^

18 Comments:

suzie rahman March 8, 2012 at 4:17 PM  

salam ckin. menarik. Mat Luthfi ni mmg suke wat video yg ada kaitan dgn ape yg jd kt sekeliling kita. nice sharing.

WuMing March 8, 2012 at 5:48 PM  

Not only Bull have SHIT... But dog also do... Mua..ha..ha..

cIk JanNah March 8, 2012 at 5:57 PM  

suka dengan mat luthfi. dia kalau buat video semua related dan bersebab dgn aliran dunia sekarang kan.

Dr Hafiz March 8, 2012 at 7:27 PM  

Sempat menonton kejap video ni... Memang banyak hal-hal yg tersirat yg cuba disampaikan... Sebagai rakyat kita buatlah pertimbangan yg bijak dan apa yg penting adalah untuk mengutamakan kemaslahatan ramai...

Kancil 8349 March 9, 2012 at 5:42 AM  

kenal blog tu dari Miss Lulu...

pha is March 9, 2012 at 5:24 PM  

kat sini youtube kna block.. dapat la nk tengok.. hehe

syamilsynz March 9, 2012 at 10:42 PM  

tahu brcakap je..tapi diri sendiri x buat ape2..bagus msg yg disampaikan..

LadyBird March 10, 2012 at 10:23 PM  

line lady x ok tuk tgk video.. huhuhu.. cukup je tuk jenguk blog :( maaf yer awak.. huhu

Ckin Kembaq March 11, 2012 at 8:00 AM  

kak suzie,

waalaikumussalam akak..betul akak.. ^_^ dia menzahirkan apa yg ada dlm fikirannya....


WuMing,

cmtu pulak?he


cIk JanNah,

yup cik jannah...apa yg dia utarakan tu, lebih krang dgn apa yg ada dlm minda kita ni.... ^^

Ckin Kembaq March 11, 2012 at 8:01 AM  

Dr Hafiz,

yup..banyak...walaupun ada unsur jenaka, tp mesej ttp sampai...inshaAllah..


Kancil 8349,

kak maera femes..hehe


pha is,

nanti kena tengok jugak naa..wajib... ^_^ ada smthing penting di situ...

Ckin Kembaq March 11, 2012 at 8:02 AM  

syamilsynz,

yup..kita boleh menilainya.... ^_^


O CIKTEDDY,

Yep cik teddy...ada makna.. ^_^


LadyBird,

nanti free, tengoklah naa..ada something yg perlu cik lady tau.... ^_^

Cik Kay Jue March 11, 2012 at 12:22 PM  

wah.. memang best dan penuh maksud tersirat video. CKJ ada juga layan vblog mat luthfi ni..

Ckin Kembaq March 11, 2012 at 12:24 PM  

Cik Kay Jue,

yup..maksud tersirat... ^_^

GrApE@KhAiRuL March 11, 2012 at 12:50 PM  

Assalamualaikum...first time msuk,sblum ni xpenah msuk g blog ni...maaf ye sbb lmbat follow...cntik blog ni...cntik lukisan...:D

Ckin Kembaq March 11, 2012 at 12:54 PM  

GrApE@KhAiRuL,

Waalaikumussalam.
ok je.. ^_^ tq naa..
p/s : jemput singgah lagi naa.. ^_^

faiz fakhirin March 11, 2012 at 7:37 PM  

video yg menempelek si bodoh yang berasa cerdik...betul ap luthfi gitau..aku jiwa kosong sbb bosan ngn perangai org bodoh...

Ckin Kembaq March 12, 2012 at 7:55 AM  

faiz fakhirin,

yep..menempelak mereka yang berlagak wpun hakikatnya perlu banyak belajar lagi...

Post a Comment

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Kongsikan idea dengan saya di sini. Ianya adalah pencetus semangat! ^_^

Newer Posts Older Posts Home
Related Posts with Thumbnails


  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP