Sampaikanlah dariku walau sepotong ayat (Muhammad s.a.w.)

Powered by Blogger.

.:: Maher Zain Di Kejauhan... v^_^v ::.

Thursday, October 21, 2010

Assalamualaikum...
Hari ni nak berkongsi gambar2 yang Ckin amik dari facebook sahabat Ckin nih..
Dia share, kita amik, ye dak?

Walaupun tak berkesempatan nak join konsert ni, tp tengok dari jauh pun dah  puas hati...

Cantik gambar2 ni kan... Balik rumah keja melayan lagu ni je...

Wah!
Siap jadi background lappy ag... Jangan jeles naa...

Jom cuci mata! ...hehehe


Cantik purple ni.. Like it!


"For the rest of my life, i'll be with you..." hehe


Pengacara yg cute and berbakat..ahakz


Melayan nih...


Sekali lagi biru yang amat cantik.... Hmm.. Ingat nak tukar kaler blog ke kaler biru lak ok x ?....

Sbb suka.. Boleh cuci mata..heh

Peminat gak nih...


Last pic..

Cukup2 la naa...hehe

Semoga Maher Zain akan berjaya di dunia and di akhirat sana..
Moga Allah mudahkan urusan dakwahnya...

p/s : Sapa2 yang nak amik, bleh amik ye... Untuk share... Upload gambar kelmarin, publish ri ni..ahakz

6 Comments:

kza.musa October 22, 2010 at 5:32 PM  

harap2 penasyid tempatan juga mndpat tmpat sperti beliau...

Anna Boleyn October 23, 2010 at 9:14 AM  

anna pon suka maher zain. respect kat dia. :) anak buah anna pon yang baru 2 tahun pon suka nyanyi2 lagu insyaallah tu walaupon pelat. hehe

Ckin Kembaq October 24, 2010 at 3:28 PM  

hehe..pengangan maher zain kuat kat malaysia ni kan...suka suara dia..merdu..and lembut je..tak keras2 cm rock..hehe

Post a Comment

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Kongsikan idea dengan saya di sini. Ianya adalah pencetus semangat! ^_^

Newer Posts Older Posts Home
Related Posts with Thumbnails


  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP