Sampaikanlah dariku walau sepotong ayat (Muhammad s.a.w.)

Powered by Blogger.

.:: Lagi Header Utk Kak Ieda n Yati. Jom Tengok! ::.

Sunday, October 3, 2010

Assalamualaikum..sahabat2... 
macam mana cuti ni? 

Happy, sedih, suka suki or duka duki?

Harapan Ckin agar sahabat2 happy la naa... n_n
Haa.. Ni Ckin nak berkongsi sikit kisah gembira la..

Ckin ada tolong buat header kat Kak Ieda n Yati....
Kak Ieda request  nak yang warna pink gitu.. And Ckin start projek ni kelmarin... pagi tadi baru start siapkan header untuk blog kedua Yati...

Meh tengok cket header tu.. hehe

Alamak! Tak leh nak upload..sangat tidak bagus..hwaaaa

Nak tengok gak ?

Boleh la klik Kak Iedaasmidar
Header ni dicipta khas untuk Kak Ieda yang menjadi sahabat Ckin.. Harapan Ckin kat kak Ieda, moga akak akan happy ngan header akak tu.. v^_^v

Ok, habis kat situ. Skang nak tunjuk pulak header Yati untuk blog keduanya... Namanya SahabatIdeal. Nanti pi la jenguk2 naa... InsyaAllah ada ilmu yang boleh dikongsi di situ..

Ni lah headernya... Baru buat pagi tadi and alhamdulillah siap jugak akhirnya..

Gi kat SahabatIdeal naa...

Apa yang Ckin buat ni niat nak gembirakan hati sahabat2 Ckin... Moga hubungan persahabatan yang dibina ni akan berkekalan hingga ke akhirnya... Amin.

p/s : napa tak leh upload ni?...hwaaaa rugi..rugi...

Now, ENJOY WITH UR HEADER naa...

2 Comments:

aSmiDar October 3, 2010 at 4:36 PM  

Dah tengok dah..comei
pasni mesti lagi banyak permintaan..hehe

Ckin Kembaq October 4, 2010 at 10:47 AM  

tq akak..nak lgi cute bleh tmpah kat AizBatuCampur..hehe

Post a Comment

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Kongsikan idea dengan saya di sini. Ianya adalah pencetus semangat! ^_^

Newer Posts Older Posts Home
Related Posts with Thumbnails


  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP