Sampaikanlah dariku walau sepotong ayat (Muhammad s.a.w.)

Powered by Blogger.

"Halo Yang. Nanti I Call U Balik.. Tengah Meeting Ni.."

Sunday, February 26, 2012


Assalamualaikum semua! 
Jutaan kemaafan dipohon sebab tak dapat nak share perkara yang bermanfaat buat sementara ni disebabkan tak punya masa. Jadi, hari ni sekadar nak post potret-potret duniawi yang sangat comel dan boleh menghilangkan tension dengan senyuman.

Lupa pulak, nak perkenalkan sahabat blogger kita yang post tentang ni. Nak ziarah, boleh klik:


^_^ Jadi, selamat senyum sampai ke telinga naa. ^_^'


Ok dear... ^_^ hehe


Bas yang terbaik.. ^_^


Sama? Lebih kurang jugak. ^_^


Forget = Lupa. ^_^


Menyorok pun orang nampak miaow.. ^_^


Aku hanyalah seekor kucing biasa. Sebatang kara. uhuk uhuk


Pakailah helmet. Ingatlah orang yang tersayang. ^_^


Tikus sahaja. Binatang lain boleh ye..hehe

Ok x? ^_^ Cukup untuk membuatkan diri ini tersenyum lebar. ^_^

Jumpa lagi di lain entri naa. Wassalam.

p/s : macam-macam ragam...haha

28 Comments:

Ckin Kembaq February 26, 2012 at 3:24 PM  

Cik Tikah,

hehe..memang pun..ada gi..tapi dah padam disebabkan censored banyak.. ^_^

Ckin Kembaq February 26, 2012 at 3:30 PM  

kak suzie,

haha..memang..yg gmbar budak marah kucing tu comel..hehe

AzwanRamli February 26, 2012 at 3:39 PM  

hahaha....mcm2 ada...maaf tikus dilarang masuk.

Ckin Kembaq February 26, 2012 at 3:43 PM  

AzwanRamli,

kucing boleh.. ^_^

Dr Hafiz February 26, 2012 at 5:54 PM  

Release tension bila tengok gambar2 ni... :)

W.H.R February 26, 2012 at 7:04 PM  

Ckin,Ckin rembat mana gambar2 cool ni semua ??

*Cool lah pasal kucing kena jolok kpale tu.Hehe

MERAH February 26, 2012 at 7:17 PM  

Salam, ni semua kelakarrr.comella kucing menyorok tu.

salam kenal dari Merah (:

Yatie Awang February 26, 2012 at 10:09 PM  

hahaha...yg tu tu bas ke feri hihi

Siti Sarah Zamri February 26, 2012 at 10:19 PM  

kasin kucing kena marah....pemilik blog, thanx sbb follow my blog,,,
apepon,,,,salam perkenalan,, harap boleh berkenalan dgn lbih lanjut,,,btw...I'm twin too....=)

Siti Sarah Zamri February 26, 2012 at 10:25 PM  

kesian kat kucing too kna marah....
pemilik blog,,,Ckin Kembaq...thanx sbb follow my blog...salam perkenalan,, harap boleh berkenalan lanjut...btw...i'm Twin too

Siti Sarah Zamri February 26, 2012 at 10:40 PM  

Kasian kat kucing tu kena marah...haha...kpd pemilik blog,,,thanx 4 follow my blog.,salam perkenalan ,,smoga dpt brkongsi mklumat ea...btw i am twins too

lazaac February 27, 2012 at 12:40 AM  

mcm2 hal la... haha.. muka zizan.. :p

Ckin Kembaq February 27, 2012 at 7:56 AM  

Cikgu Ma,

hehe..terbaik kan? ^_^


Dr Hafiz,

yup..setuju di situ.. ^_^


W.H.R.,

tak rembat, pinjam je.. ^_^ kat GilaBest! ada..hehe

Ckin Kembaq February 27, 2012 at 7:58 AM  

Yati Awang,

yang tu??feri rasanya..bentuk bas..hehe


O CIKTEDDY,

tajuk je panas..hehe


Siti Sarah Zamri,

tu lah..marah peminat kucing kt luar sana..hehe salam perkenalan twin... ^_^ inshaAllah boleh aja..hehe


lazaac,

tulah..untunglah zizan..ada 'kembar'..hehe

Kancil 8349 February 27, 2012 at 8:02 AM  

tergelak melihat semua gambar nie...hahaha...lucu...

Ckin Kembaq February 27, 2012 at 8:10 AM  

Kancil 8349,

lagi nak tergelak bila baca komen2 kat atas..haha ^_^

LadyBird February 27, 2012 at 10:09 AM  

yg bapak sy cari duit tu comel.. comel sgt2.. kesian kat kucing tu.. menjadik..

p/s : kak, penat jugak kalau asyik entry ilmiah je.. kdg2 minda perlu tenang.. suke entry ni kak.. berilmiah jugak ni.. menenangkan minda yg stress..

tq buat minda lady santai..

Ckin Kembaq February 27, 2012 at 10:19 AM  

LadyBird,

hehe..betul..suka yang tu sebenarnya..hehe
yer?inshaAllah nanti kita selit2kan potret2 ni lagi naa..
ur welcome dik..

p/s : otak letih kena bgi segar2 balik..hehe tak gitu? ^_^

Liza Razak February 27, 2012 at 1:53 PM  

lawak betl tgk mka zizan sama dengan barry manilow..hehe

Ckin Kembaq February 27, 2012 at 2:03 PM  

Liza Razak,

betul tu..hehe ^_^

Ckin Kembaq February 27, 2012 at 3:05 PM  

EYFAalias,

yup.memang betul..heheh

Post a Comment

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Kongsikan idea dengan saya di sini. Ianya adalah pencetus semangat! ^_^

Newer Posts Older Posts Home
Related Posts with Thumbnails


  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP