Sampaikanlah dariku walau sepotong ayat (Muhammad s.a.w.)

Powered by Blogger.

Sedikit Sedutan Short Film. Boleh Tengok naa..

Monday, February 13, 2012

Assalamualaikum semua!
Hari ni nak share tentang Short Film bertajuk Tomato. Agak tersentuh. Special thanks to sahabat blogger kita iaitu Pha Is yang perkatakan tentang Short Film ni. ^_^ Sebabnya Ckin memang tak tau lagi akan kewujudan video yang dah lama disiarkan ni. ^_^ Nak ziarah beliau, boleh klik:


Jom layan beberapa video di bawah naa. Moga-moga ada sesuatu yang boleh kalian ambil. Amik isi penting, dan jadikan pengajaran untuk diri sendiri. InsyaAllah. ^_^


Very touching. Pengajarannya adalah kurang-kurangkan baran tu naa. Walaupun sekadar lakonan, tapi inilah realiti yang kadang berlaku dalam kehidupan kita. Banyakkan bersabar. Pasti ada hikmahnya. InsyaAllah. ^_^


Kek coklat yang sangat sedap. Teringin gila ni! ^_^ 
Eh, lupa pulak. Video-video ni Ckin ambil dari sini. Nak tengok, jom klik: 


Dan 



Baru nak tengok sebab baru download.. ^_^


Memang benar apa yang dikatakan. Tergamam mendengar kata-kata Ustaz Fitri tu. 

Sekian untuk hari ini. Sekurang-kurangnya bila masuk ke page Ckin ni, tak la tengok entri yang sama. InsyaAllah Ckin cuba update sehari sekali. Supaya ada jugak ilmu yang boleh Ckin kongsi dan dapat. InsyaAllah. ^_^

Last but not least, jom sumbangkan ke akaun ChurpChurp Ckin ni. Give and take. ^_^ Tak salahkan? 


Wassalam.

20 Comments:

pha is February 13, 2012 at 12:00 PM  

wallaweih... terharu nih.. hehehe... thanks again...

Ckin Kembaq February 13, 2012 at 12:29 PM  

pha is,

^_^ ur most welcome.. ^_^

cIk JanNah February 13, 2012 at 1:00 PM  

suke vid tomato tu. jannah shared kat fb yea :)

Ckin Kembaq February 13, 2012 at 2:26 PM  

cIk JanNah,

tafaddhol...amiklah naa.. ^_^

WuMing February 13, 2012 at 3:54 PM  

Terasa laaa jugak tengok... he..he..he..

Ckin Kembaq February 13, 2012 at 4:07 PM  

WuMing,

Boleh..boleh..tengoklah naa.. ^_^

Mr. Doctor February 13, 2012 at 4:24 PM  

waa.. internet lmbb.. xleh nk tkan youtube tu...=____________=

Ckin Kembaq February 13, 2012 at 4:27 PM  

Mr. Doctor,

tunggu tenet laju naa.. ^_^

suzie rahman February 13, 2012 at 10:51 PM  

wah melayan erk...bleh tgk kt sini jg.

Ad-Dien February 14, 2012 at 12:15 AM  

tak dapat nak tengok video..buffering lama...

soalan sudah d jawab di forum,, nanti rujuk ye :)

Mengenal Imam Ahmad Bin Hanbal

Jokeonsalo February 14, 2012 at 10:58 AM  

Assalamualaikum, empunya Blogger.
Jokeonsalo dengan sukacitanya menjemput kamu untuk menyertai "Kempen anti Valentine's Day" bersama jokeojeonsalo.blogspot.com

Diharap agar kamu berkesudian untuk menyertai kempen ini. Berminat?

Mari lihat cara-cara untuk menyertai kempen di http://jokeojeonsalo.blogspot.com/2012/02/kempen-anti-valentines-day.html

TERIMA KASIH :)

Ckin Kembaq February 14, 2012 at 11:03 AM  

O CIKTEDDY,

biaselah..hehe



kak suzie,

memang pun...benda baru bagi Ckin wpun dh lama.. ^_^

Ckin Kembaq February 14, 2012 at 11:04 AM  

Ad-Dien,

dah rujuk..syukran... ^_^



Jokeonsalo,

Waalaikumussalam.insyaAllah.. ^_^

soooooour February 14, 2012 at 1:38 PM  

music background dia best..tp, cte cm ssh nak trima kat dunia realiti..lelaki suap an lelaki??auwwww....

Ckin Kembaq February 14, 2012 at 2:15 PM  

sooooour,

eh2..cmtu pulak? mungkin ta penah buat kot ni?hehe normal la..malah lagi erat persahabatan... ^_^ itu namanya ukhwah...

HaDi February 14, 2012 at 2:46 PM  

Kdg2 penat2 lyn video mcm 2 dpt 2 manfaat...1.release tension,2.dpt pengajaran untuk hidup..=)

Ckin Kembaq February 14, 2012 at 2:54 PM  

HaDi,

yes..tepat sekali.. ^_^

soooooour February 14, 2012 at 6:35 PM  

klu zaman skrg wat cmtu...timbul isu gay pula...haissssh...

Ckin Kembaq February 15, 2012 at 7:59 AM  

sooooour,

memang zmn skarang pun cek..hehe tak jadi gaynya.. ^_^ ta penah dengar lagi la setakat ni..he

Post a Comment

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Kongsikan idea dengan saya di sini. Ianya adalah pencetus semangat! ^_^

Newer Posts Older Posts Home
Related Posts with Thumbnails


  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP