Sampaikanlah dariku walau sepotong ayat (Muhammad s.a.w.)

Powered by Blogger.

Jom Letak Banner Kat Blog Ckin. Free Ni!

Wednesday, February 8, 2012

Assalamualaikum semua!

Harap-harap kalian semua sihatlah naa. Ckin tak berapa nak sihat. =_= 2 hari lepas cirit, then muntah. Kepala sakit berdenyut-denyut semua. Rasa loya. Dugaan betul ni. Rasa mencengkam otak. Adeh Tengoklah petang ni, kalau sakit lagi, Ckin nak pergi jumpa dengan doktor kat Klinik Panel. Mana boleh tahan sakit ni. Rasa loya. Jenuhla. +_+ Tadi, dugaan lagi. Boleh pulak terjatuh baik punya depan Pejabat PSM (Pejabat Sumber Manusia). Macam bunyi buah nangka jatuh kot.huhu Kalau tak ada orang tak apa gak. Ni tup-tup terjengul kepala staf lelaki. Malu jangan tanyalah. Sangat-sangat malu. Tak lintas dah kat PSM. ^_^ Alhamdulillah tak sakit kat mana-mana. Cuma segan. Teruk sangat jatuhnya.huhu Dah. Abaikan di situ. 


Cuma nak maklumkan kat kalian semua yang Ckin dah letak tempat iklan free kat atas nuh. Kalau berniat nak promote blog kalian kat sini, bolehlah klik kat banner di atas sana. 8 jam sahaja tempohnya tau. Dengan tangan terbuka, Ckin mengalu-alukan kalian semua untuk letak banner mahupun url gambar masing-masing kat atas sana. Tak rugi pun. ^_^

Ckin dapat ni dari blog sahabat kita jugak iaitu MrDoctorSpeaking. Blog beliau ni penuh dengan doodle yang sangat comel. Kenal? Nak ziarah beliau boleh ke sini:


Bolehlah nak menjalinkan silaturrahim dengan beliau ni. Ckin pun dah menumpang di blog beliau. Lagi beberapa jam lagi habisla. Tak rugi pun. Buatlah selalu naa. Kalau nak letakkan banner kalian kat atas ni, bolehlah klik pada mana-mana tempat yang sesuai dan isikan url blog dan banner/url gambar kalian. Senang sangat. Tetapi, pastikan gambar-gambar yang diisi itu adalah gambar yang menutup aurat tidak kira lelaki mahupun perempuan. Pendek kata, hormatlah mata-mata yang memandang. ^_^ Sebabnya di laman ni, bukan kita sahaja yang guna dan jelajah. Ramai sangat. Termasuk kanak-kanak, remaja, dewasa dan veteran. Itu yang perlu kita utamakan naa. ^_^ 


Lagi satu. Sekiranya ada di antara kalian yang nak buat widget macam Ckin buat tu, bolehlah tengok tutorialnya di sini. Tutorial ini dibuat oleh Mr Doctor tadi. Ckin tak rajin nak taip. Jadi, Ckin cuma linkkan url blognya pada kalian naa. Klik bawah ni:


Boleh faham kot bila dah tengok kat sana. ^_^ Sekadar memaklumkan pada kalian semua. Perkara yang sangat simple. Jumpa lagi di lain waktu. Sakit kepala dah menyerang sikit-sikit. =_= Wassalam.


p/s : Kepala direct sakit. Hari tu dah jumpa doktor, katanya sebab tengok komputer, tidur tak cukup, makan pedas @ mata dah naik power. Kena jumpa doktor lagi. Apa pulak jawapannya kali ni?huhu

20 Comments:

pha is February 8, 2012 at 1:11 PM  

semoga disembuhkan-Nya atas segala penyakit... hehehe...

nur anis February 8, 2012 at 1:22 PM  

akak saje try letak walaupun tak ada banner. huhu.. tak ada gambar, tak cantik pulak..

Ckin Kembaq February 8, 2012 at 2:25 PM  

pha is,

insyaAllah..dah amik ubat.. ^_^



nur anis,

akak letak url gambar....japgi ckin tunjuk cara nak amik url gambar kat blog akak naa.. ^_^

cIk JanNah February 8, 2012 at 6:40 PM  

ala jannah takde banner. rugi lah. free lak tu
hehe

puteri cahaya. February 8, 2012 at 10:21 PM  

kesiannye... saba naa... mkn ubat ye... moga cepat sembuh

sirruQalbi February 9, 2012 at 12:30 AM  

salam..jemput amek d0odle ^^

Ckin Kembaq February 9, 2012 at 8:02 AM  

Cik Tikah,

eh2..boleh je pun...cuma letak url gmbar... ^_^



cIk JanNah,

boleh la cik jannah....letak url gambar je pun.. ^_^

Ckin Kembaq February 9, 2012 at 8:03 AM  

kak puteri cahaya,

itulah akak..da gi jumpa doktor kelmarin ni..hehe



sirruQalbi,

dah amik 1.. ^_^

dela February 9, 2012 at 9:33 AM  

akak dah letak.... blog akak msih ada 1 kotak kosong.... :)

Ckin Kembaq February 9, 2012 at 10:24 AM  

kak suzie,

letak naa.. ^_^ dipersilakan..

Ckin Kembaq February 10, 2012 at 9:23 AM  

kak dela,

da letak..hehe



khairul,

alhamdulillah..cuma masih lagi sakit......... ^_^

Mishter Izwän February 10, 2012 at 4:59 PM  

cik ckin jgn lupe mkn ubt taw, nnti mkin truk susah plak nk baik.

puteri cahaya. February 10, 2012 at 6:41 PM  

Nak letak banner tapi, tak buat lagi..huhu :D

Ckin Kembaq February 11, 2012 at 3:17 PM  

Mishter Izwan,

okeh ^_^



kak puteri,

letak url gambar pun boleh akak..hehe

puteri cahaya. February 12, 2012 at 1:33 PM  

http://4.bp.blogspot.com/_mFqQqr419Rs/TDKGy7PkSXI/AAAAAAAACBw/rajFGx4a4dA/S220-h/aien.bmp

ckin, nie url akak ye.. thanks

Ckin Kembaq February 12, 2012 at 2:10 PM  

kak puteri,

line clear.. ^_^

DRceria March 7, 2012 at 5:53 PM  

nak try la...

http://4.bp.blogspot.com/-sajpCklL3Ag/T1a2raErJGI/AAAAAAAABGQ/G5C8bGMDwak/s1600/baru+nye+head.png

Post a Comment

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Kongsikan idea dengan saya di sini. Ianya adalah pencetus semangat! ^_^

Newer Posts Older Posts Home
Related Posts with Thumbnails


  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP