Sampaikanlah dariku walau sepotong ayat (Muhammad s.a.w.)

Powered by Blogger.

"Tak Nak Kawan Dengan Awak Lagi!"

Thursday, February 23, 2012

Assalamualaikum semua!
Wah! Tajuk panas. Isi kandungannya sejuk je.
Sekadar nak berkongsi short animation dari IluvIslam. ^_^
Walaupun hanya seketika, tetapi ada mesej yang nak disampaikan.

Paling penting tu, duduk semeja, tapi berbalas komen di facebook. ^_^ Very cute.



Sekian dahulu untuk hari ini.
Pendek pun tak apa, asalkan ada sesuatu hari ini. Kelmarin mesyuarat petang sampai Asar. So, tak dapat nak update. ^_^

Wassalam.

25 Comments:

Syamilsynz February 23, 2012 at 3:28 PM  

first video dari iluvislam..menarik..

Ckin Kembaq February 23, 2012 at 3:30 PM  

Syamilsynz,

yup..first video.. ^_^ ntah napa jadi kecik cmtu..boleh tengok kira ok la.. ^_^

Kancil 8349 February 23, 2012 at 4:13 PM  

cukup menarik...isu kanak2 di sekolah rendah...mereka bergaduh bila kawan tidak mahu berkawan dengan mereka...hehehe

cIk JanNah February 23, 2012 at 4:36 PM  

semeja pon berbalas Fb. Memang macam tu lah real life kita. keep it up i luv islam. menarik betol vid nie :)

soooooour February 23, 2012 at 5:26 PM  

video promo rupanya...hahahaha...lg best klu upin n ipin yg belakon..

pha is February 23, 2012 at 6:24 PM  

klau ckin tak bleh buka fesbuk, kat usm ni tak bleh buka youtube.. hehe

L February 24, 2012 at 4:57 PM  

hehe, kiut jerk.. suke2..

Kazen February 24, 2012 at 6:34 PM  

memang menarik video nie. i luv islam semakin mantap sekarang nie...terbaik

Entri Terkini | 2 Hari !! Ada pada Google Search Engine !

lazaac February 24, 2012 at 11:58 PM  

comel nyer... bagus la ILuvIslam dah maju setapak ke hadapan... guna pendekatan yg lebih mudah difahami..

suzie rahman February 25, 2012 at 2:28 AM  

salam ckin, thx share. cute sgt :)

Mishter Izwän February 25, 2012 at 2:13 PM  

interesting, baru nk gaduh. tibe2 kwn balik, mcm tuh lah, tak elok gaduh2

Diba February 25, 2012 at 3:57 PM  

bgusla ble iluvislam pun da ade wat vdeo..1 bntuk medium dkwah yg baik:)

Yatie Awang February 25, 2012 at 8:23 PM  

very cute..sampaikan mesejnya....kawan yg baik selalu bersama

Ckin Kembaq February 26, 2012 at 7:56 AM  

O CIKTEDDY,

very nice.. ^_^


Kancil 8349,

betul tu..budak2 skolah menengah tak buat kot..hehe


cIk JanNah,

tu lah cik jannah...hehe ^_^

Ckin Kembaq February 26, 2012 at 7:58 AM  

soooooour,

yup..video promo..hehe


c'axoera,

hahahah..kelakar ayat..hehe


pha is,

oh cmtu pulak?hehe terbalik kita..

Ckin Kembaq February 26, 2012 at 7:58 AM  

Pupel Liyana,

yup..memang cute..hehe


Tengku Puteri,

^_^ syabas to IluvIslam..


L,

memang pun..hehe

Ckin Kembaq February 26, 2012 at 7:59 AM  

Kazen,

betul..makin mantap.. ^_^


lazaac,

setuju...org kecik besar smua suka.. ^_^


kak suzie,

waalaikumussalam akak..ur welcome akak..hehe

Ckin Kembaq February 26, 2012 at 8:00 AM  

Mishter Izwan,

^_^ ada nilai murni yang ditonjolkan di situ.. ^_^


Diba,

betul tu cik diba..hehe


en. shafiQ,

^_^

Ckin Kembaq February 26, 2012 at 8:01 AM  

Yatie Awang,

betul..semejalah katakan..hehe


Sharinginfoz,

Jom..jom.. ^_^

Post a Comment

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Kongsikan idea dengan saya di sini. Ianya adalah pencetus semangat! ^_^

Newer Posts Older Posts Home
Related Posts with Thumbnails


  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP