Sampaikanlah dariku walau sepotong ayat (Muhammad s.a.w.)

Powered by Blogger.

Ada Masalah Lagi Dengan Blog. Anyone?

Sunday, January 29, 2012

Assalamualaikum semua!

Ckin ada masalah lagi la dengan blog ni. Haih! Ckin tak pasti apa yang jadi, tapi harap dapat tengoklah visual-visual kat bawah. Susah jugaklah kalu jadi macam ni, sebab menyukarkan Ckin untuk tengok entri baru dari blog kalian. Why? I really don't know. =_= Kalu ada sesiapa yang tahu punca dan penawarnya, sila-silalah maklumkan kat Ckin naa. Important ni. My bloglist kan... ^_^

 1. Cuba tengok pada anak panah tu.. Terutama pada yang berbold. Start dari Cik Mary Mau Berblogger!!!!!!!!! sampailah bawah-bawah tu.


2. Bila klik saja kat link yang berbold tu, maka akan terhasillah seperti page di bawah ni. Why?


3. Dan seperti yang kalian boleh lihat, pada url websitenya tu ada bertulis "/feeds/posts/default".


4. Perbezaan antara link blog yang sempurna dan tak sempurna adalah seperti di bawah. Kalu link yang boleh dilawati, akan ada dua tajuk. Satu tajuk blog. Kedua, tajuk link new entry from them. Sebaliknya, link-link yang berbold ni, dia bold camtulah. Link new post tak ada la pulak untuk dilawati. Bila pada \feeds\posts\default tu, barulah boleh tengok blog berkenaan. 


5. Last one is.............................................................. ANY SUGGESTIONS? 
p/s : Jadi blur seketika..adeh

4 Comments:

suzie rahman January 29, 2012 at 9:02 PM  

hihi syg..kak suzie buta it,tnya pd pkr erk syg..

abuikhwan January 29, 2012 at 9:29 PM  

nak bantu tak mampu, kerana tiada kepakaran....cuma mampu berdoa agar dipermudahkan...

Ckin Kembaq January 30, 2012 at 7:55 AM  

kak suzie,

itulah akak..japg ckin tanya tengok..tq naa.. ^_^

Ckin Kembaq January 30, 2012 at 7:56 AM  

abuikhwan,

small matter... ^_^ insyaAllah...ada jalan..

Post a Comment

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Kongsikan idea dengan saya di sini. Ianya adalah pencetus semangat! ^_^

Newer Posts Older Posts Home
Related Posts with Thumbnails


  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP