Sampaikanlah dariku walau sepotong ayat (Muhammad s.a.w.)

Powered by Blogger.

FIRST GIVEAWAY BY ONITSUKAHANA

Thursday, January 26, 2012

Assalamualaikum semua! 

Ckin nak join lagi GiveAway by Onitsukahana. Tadi ternampak ni di blog salah seorang sahabat blogger kita iaitu Zamani84. Nak ziarah boleh ke sini:



Nak join, klik JOIN

GA ini terbuka kepada sesiapa yang nak sertainya. Cuma perlu nyatakan warna yang kita suka. Warna yang Ckin suka adalah BIRU. ^_^ Favourite colour. Biru blog ni. Tenang mendamaikan jiwa.

 SYARAT PENYERTAAN   
   1. Buat 1 entry bertajuk 'FIRST GIVEAWAY BY  ONITSUKAHANA'
   2. Letak banner GA di dalam entry korang
   3. Nyatakan warna yang korang suka (wajib untuk hadiah nanti) 

   4. Tinggalkan link korang dalam entry ini.
   5. Penyertaan yang kurang dari 10 kebawah secara automatik akan ditutup
   6. Nak tag pun boleh (lagi banyak penyertaan lagi cerah peluang untuk menang)

   HADIAH
   Tudung bawal bersulam atas kepala ( bilangan mengikut penyertaan )
   Klik ice-cream  untuk  tengok hadiah

Giveaway akan  berlangsung dari 10 JAN 2012 hingga 10 MAC 2012 31 JAN 2012

9 Comments:

::WafaIrdina:: January 26, 2012 at 10:53 AM  

wahh..rajin ny join GA...
wish ur luck...heee :D

Ckin Kembaq January 26, 2012 at 10:56 AM  

::WafalIrdina::

memeriahkan gitu.. ^_^

Zamani January 26, 2012 at 7:02 PM  

Ckin~ Zam tag Ckin lak kali ni

http://zamani84.blogspot.com/2012/01/senarai-blog-terhebat-2012.html

Jemput singgah blog Zam ae :)

Ckin Kembaq January 26, 2012 at 10:43 PM  

Onitsuka_hana,

ur welcome.. ^_^


Zamani,

insyaAllah..hehe menyusul kemudian.. ^_^

Ckin Kembaq January 27, 2012 at 11:58 AM  

LadyBird,

tq miss lady.. ^_^

Santri T.P.I.N.I January 28, 2012 at 2:23 PM  

good luck yer! mana tau ada rezeki ke nanti...he3

Ckin Kembaq January 29, 2012 at 7:55 AM  

Santri T.P.I.N.I.,

insyaAllah..hehe

Post a Comment

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Kongsikan idea dengan saya di sini. Ianya adalah pencetus semangat! ^_^

Newer Posts Older Posts Home
Related Posts with Thumbnails


  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP