Sampaikanlah dariku walau sepotong ayat (Muhammad s.a.w.)

Powered by Blogger.

Kyopropaganda. Kenal?

Sunday, January 1, 2012

Assalamualaikum semua!

Macam mana dengan tutorial yang Ckin buat tu? Harap-harapnya dapat buat la naaAct, kita punya template ni tak sama tau. Dan ianya adalah berbeza-beza dari segi classic template, modern template, denim template dan banyak lagi. ^_^ Jadinya, bagi memudahkan kalian nak buat tutorial ni, Ckin sertakan link blogger yang buat tutorial macam ni jugak. Boleh tengok kat bawah ni.




Bukalah kat tiga-tiga blog ni naa untuk mengikuti tutorial yang ada. ^_^ Template Ckin guna ni, Ckin guna tutorial tiga-tiga kat atas tu tapi tak menjadi langsung pasal key tak jumpa. Jadinya, Ckin kena scroll dari atas sampai bawah and cari kunci-kunci yang ada. Alhamdulillah try and error, akhirnya boleh jugak jumpa. ^_^ 

Act, hari ni Ckin nak berkongsi sikit video group KYOPROPAGANDA. Siapa pulak ni? Ckin pun tak kenal pada mulanya. Tapi, suatu hari tu ada terjumpa di YouTube. Bolehlah kenal sikit-sikit. Nak tengok semua video group ni Ckin tak sempatla. Jadi, baik buruk tu, nilailah sendiri naa. Ckin tengok ok ja setakat ni. Tanpa banyak cakap, jom tengok sini. ^_^


Video kat atas ni tauke menjawab persoalan di fanpage. Kelakar pun ada. ^_^


Special punya. Facebook logout. ^_^

p/s : Ini hanyalah perkongsian untuk merestkan minda. Sekadar berkongsi, tiada salahnya kan? ^_^

11 Comments:

Ckin Kembaq January 1, 2012 at 3:47 PM  

nadiya taqwa adam,

hehe..yang ni group...sepakat tu..and gmbar cntik gak.. ^_^

meowwmania January 2, 2012 at 9:31 AM  

cantiknya blog dia...

salam singgah! meoww~

Miss Xyz January 2, 2012 at 10:29 AM  

knal knal, tp x tgk smua vidnya lgi.. hekhek

Ckin Kembaq January 2, 2012 at 10:36 AM  

Miss Xyz,

betul2...banyak sangat..tengok sipi2 je..hehe

Mialia January 2, 2012 at 11:03 AM  

dorang ni lame da sbnanye.. rmi tau dorang lpas vid parodi

Ckin Kembaq January 2, 2012 at 11:07 AM  

Mialia,

Oh..patutlah..hehe tapi baru kenal bila duk belek2 youtube..hehe menarik jgak.. ^_^

p/s : utarian jugak..hehe merangkap geng kepada mat luthfi, anwar hadi.. ^_^

pha is January 19, 2012 at 4:59 PM  

baru penah tengok satu video je dari kyopropaganda. video "KL hamster"... tobat best.. ada lawak dan aksi.. hahahaha

Anwar Naim January 23, 2012 at 3:38 PM  

kyopropaganda group slaber badak ni,,huhu

Ckin Kembaq January 23, 2012 at 10:13 PM  

pha is,

memang pun...macam2 depa nih.. ^_^


Anwar Naim,

yup..memang slumber..by group lak tu.hehe

Post a Comment

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Kongsikan idea dengan saya di sini. Ianya adalah pencetus semangat! ^_^

Newer Posts Older Posts Home
Related Posts with Thumbnails


  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP