Sampaikanlah dariku walau sepotong ayat (Muhammad s.a.w.)

Powered by Blogger.

Roti Impit Ayyamaz Dah Buka Di INSANIAH! Jom Pakat-Pakat Try!

Wednesday, January 18, 2012

Assalamualaikum semua!

Sukacita dimaklumkan bahawa Roti Impit Ayyamaz dah dibuka di Kolej Universiti INSANIAH, Alor Star, Kedah. Kepada kalian yang berada berdekatan dengan KUIN, bolehlah pakat-pakat mai dan beli naa. Try la kesedapannya. Pergh! ^_^ Terbaik! Act, Kak Elijah yang call Ckin berkaitan Roti Impiz Ayyamaz ni belanja Roti Cheese dan Air strawberry. Katanya, free pertama kali. Kali kedua, kenalah beli.hehe

Rotinya lembut. Sos dia sedap. 
Memang rasa nak lagi ni.

Seriously! Airnya memang sedap sangat. ^_^ Terbaeekk... Rasa macam ais krim. Jenis-jenisnya boleh tengok di bawah. ^_^
Kalau nak tau rasanya, boleh beli naa. Boleh tengok flyers kat bawah ni.

Gambar scan ja ni..hehe 

Untuk makluman, tempat jualan adalah bersebelahan dengan Koperasi MPM KUIN. Student KUIN tau lah kat mana. Kalau mai, boleh tanya student Koperasi MPM tu kat mana naa. ^_^

Selain itu, pihak Ayyamaz turut menawarkan kepada mana-mana pelajar yang berminat untuk berniaga secara part-time di sini. Kalian boleh menghubungi:

Kak Elie (012-7278910)
Kak Anis (012-4800693)


MAI PAKAT-PAKAT BELI NAA... 
^_^ 

Boleh rujuk sini untuk mengetahui lebih lanjut tentang Roti Impit Ayyamaz :


p/s : Tolong promote ni..hehe

28 Comments:

puteri cahaya. January 18, 2012 at 4:07 PM  

sedapnye!!!.... anyway, dik, awak study kat INSANIAH ke??

Ckin Kembaq January 18, 2012 at 4:11 PM  

puteri cahaya.

sedap2..dah makan tadi..hehe tak study, tapi kerja di INSANIAH.. ^_^

puteri cahaya. January 18, 2012 at 4:14 PM  

oic... bestla da dekat... tapi, make sure maintain berat badan k...hehe..

Ckin Kembaq January 18, 2012 at 4:21 PM  

puteri cahaya.

haha..akak tak penah tengok ckin lagi kan..hehe kalu jumpa t suatu masa, baru tau besar mana Ckin ni ha..hehe ^_^ insyaAllah payah naik dah... makin turun ada..hehe

nur anis January 18, 2012 at 4:40 PM  

macam sedap je nampak...teringin pulak tengok....huhu

Ckin Kembaq January 18, 2012 at 4:41 PM  

nur anis,

a'ah akak..memang sedap...tadi makan cheese punya..ngan pedasnya..memang..ummpphh..hehe

cIk JanNah January 18, 2012 at 4:45 PM  

$edap ke??? nampak mcm sedap. tapi sis tak $uke makan roti..huuu :)

Ckin Kembaq January 18, 2012 at 4:48 PM  

cIk JanNah,

a'ah..sedap2..hehe sebab rotinya lembut...lagi lembut dari roti gardenia..hehe bukan puji melambung, tapi rasanya gitu.. ^__^ dan dengn sosnya tu, yang pedas2..sedap2..

puteri cahaya. January 18, 2012 at 9:23 PM  

teringin nak jumpe ckin dgn kembaq sekali...bestnye!!!... kita doa ya...amin...

Ckin Kembaq January 19, 2012 at 7:56 AM  

puteri cahaya.,

insyaAllah...suatu hari, ada rezeki, ada peluang, kita kuar sekali naa.. ^_^ kita makan roti impit..haha


c'axoera,

yum2.. ^_^

pha is January 19, 2012 at 8:33 AM  

siap promote lagi.. ni mesti ada komisyen ni.. hehehe

hatiputera January 19, 2012 at 8:58 AM  

minat nak mencuba roti nie,,,tapi jauh sangat la,,,

misz_eyza January 19, 2012 at 9:09 AM  

hi ckin...

roti impit ayyamaz? owh sudah dekat dgn rumah. nt leh try pi beli...buka pukul baper sampai kul baper nie?

Ckin Kembaq January 19, 2012 at 9:48 AM  

pha is,

tak da komisyen2nya.. ^_^ dapat makan free, jdi tolong sikit di situ.. ^_^


hatiputera,

rasanya dah buka kat banyak tempat.. ^_^ try cari naa...


misz_eyza,

hai misz..

yup2...mai naa...buka dari 8.30 pagi smpai 5.30 petang..hehe rumah dekat KUIN?

misz_eyza January 19, 2012 at 10:35 AM  

umah cik kat mergong...so kat area KUIN....lalalala...(^_^)

Ckin Kembaq January 19, 2012 at 10:42 AM  

misz_eyza,

laa...dekatnya...haha tak sangka ada kawan blogger duk sini...hepinya.. hehe ^__^ student kuin?

Ckin Kembaq January 19, 2012 at 10:43 AM  

misZ eyza,

eh...silap pulak..dah keja kan..hehe smangat punya pasal katakan.. hehe ^_^

misz_eyza January 19, 2012 at 12:50 PM  

hehe xper...tau eksaited terlebih tue hihi....sy kerja kat changlun tp umah kat alor setar...hihi..ckin kat ner?

Ckin Kembaq January 19, 2012 at 12:54 PM  

misz_eyza,

a'ah ..hehe kat changlun rupanya..hehe rumah depan kuin ja..taman wira mergong..hehe ^__^ mai keja kat kuin,just jalan kaki..dekat en...hehe

YOUsoF January 19, 2012 at 12:55 PM  

Membaca entri ketika perut sedang lapar.. Serius terliur.. ;D

Gambar dalam flyer tu berjaya menggoda selera.. hehe

Kalau makan lagi jangan sampai tersembur lagi ye.. heheh

Ckin Kembaq January 19, 2012 at 1:56 PM  

YOUsoF,

haha...amik cepat2 naa..

InsyaAllah..asalkan tak ada adegan mengejut.. ^__^

misz_eyza January 19, 2012 at 2:07 PM  

aiseh ye ker ckin...nie yg byk jeles nie.. pergi keje jalan kaki jer...huhu....owh dok blok D ekk...sy blok A.

Ckin Kembaq January 19, 2012 at 2:10 PM  

misz_eyza,

hehe..tu la ..rezeki dapat duk dkat2....tak kna guna transport smua...kan baru2 keja gi ni..payah sikit la kalu nak guna transpot..akak boleh la..dah lama keja..hehe blok D? tak pasti la pulak..hehe kat taman betul2 dpan pagar KUIN tu...bertentangan tmpt jual nasik kandar..hehe

misz_eyza January 19, 2012 at 2:20 PM  

owh alamak tatau nama blok ekk hehe means ckin menyewa la situ? owh nasi kandar tue tau sgt ler...slalu makan situ.

Ckin Kembaq January 19, 2012 at 2:23 PM  

hehe...tak pasti akak...hehe ingat alamat je.. ngeh2 yup..menyewa kat rumah 'UMI'..hehe dekat stu la..dkat kan..hehe

Ibnu Darwin January 21, 2012 at 9:34 AM  

belanje ar belanje ar.... huhu

Ckin Kembaq January 22, 2012 at 7:48 AM  

Ibnu Darwin,

kalu blanja ni sah basi.. ^_^

Post a Comment

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Kongsikan idea dengan saya di sini. Ianya adalah pencetus semangat! ^_^

Newer Posts Older Posts Home
Related Posts with Thumbnails


  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP