Sampaikanlah dariku walau sepotong ayat (Muhammad s.a.w.)

Powered by Blogger.

Memori Di Kem Paya Pahlawan. Comel Betul... ^_^

Sunday, January 29, 2012

Assalamualaikum semua!

Sekali lagi Ckin nak post entri. Harap-harap masalah Ckin tu dapatlah kalian bantu naa. Blur banyak ketika dah ni. ^_^ Tadi, sempat jugak blogwalking. Ckin nak upload dulu gambar-gambar di Kem Paya Pahlawan. Tapi, admin Rakan Pusat Islam dah buat dulu. So, Ckin copy-paste je la. Gambar-gambarnya adalah terdiri daripada kaum muslimin sahaja. Gambar-gambar muslimat bolehlah ambil dari Ckin naa. Tapi, setakat ni tak cukup lagi. Masih ada lagi. Tunggulah. Kalu ada, adalah. Kalu tak ada, redha je... ^_^ Jom tengok sikit riak-riak wajah mereka tu. Agak comellah... ^_^

Hasil copy paste... ^_^

Untuk pengetahuan anda semua, gambar-gambar bagi muslimat tidak akan disiarkan di sini melainkan gambar-gambar yang sopan sahaja. Jadi, mangsa untuk ditonjolkan gambar di sini ialah kaum muslimin. =) 

Untuk pengetahuan anda juga, semua gambar-gambar di sini diambil daripada Ckin Kembaq. Beliau turut memaklumkan bahawa semua gambar masih berada dalam simpanan beberapa individu. Oleh itu, setelah semua gambar sudah dikumpulkan, beliau akan maklumkan kepada anda semua dengnan segera. Antara punca kelewatan adalah disebabkan oleh kesibukan individu-individu yang memegang gambar-gambar ini. Jadi, maaf untuk itu. =) Penulis hanya menyampaikan. So, enjoy yourself..hihi


Beratur dan memakai jaket keselamatan. 


Inilah Ustaz Muhammad Azki Hafizi selaku orang penting dalam mengelolakan kem ini.


SEMANGAT WOHA!


Amboi... Sampai macam itu sekali yer?... =)


Senyuman paling mahal di alam semesta... =) Jangan marah bro...hehehehe


Skuad MERAH SAGA???


Sentiasa bersemangat walaupun muka dah macam askar! =)


Gaya apa tu???


Memang ganazz...


Ni fasi rasanya...sebab duduk atas bot je?... =)


Gayut.. Gayut.. 


Air dalam ke cetek? hahahaha


Yang ni pun fasi rasanya...sebab special je duduk... =)


Memang terbaik!



Wajah-wajah fasi muslimat dan Ustaz Azki Hafizi. =)

Setakat ini sahaja gambar-gambarnya... =) Ada lagi tau. Tunggu di episod seterusnya. =)

p/s : Dah nama pun copy paste, memang sebijik-bijik ambillah... ^_^

14 Comments:

Ckin Kembaq January 29, 2012 at 12:37 PM  

memang best...hehe pakai mask kat muka..asli punya.. ^_^

misz_eyza January 29, 2012 at 2:09 PM  

entri ckin buatkan akak teringat masa akak buat xtvt luar di paya pahlawan...mmg enjoy dan terbaek laaa hihi

pha is January 29, 2012 at 2:21 PM  

tu dia... belemoih habih.. hahaha

Ad-Dien January 29, 2012 at 2:27 PM  

kem apa ni dan dimana? moga bermanfaat hendaknya :)

Ckin Kembaq January 29, 2012 at 2:28 PM  

misz_eyza,

memang enjoy akak..hehe wpun time tu very2 risau nak masuk lumpur tu...sebab ada kawan dah kena lintah...huhu ^_^


pha is,

mau tau la..hehe ^_^

Ckin Kembaq January 29, 2012 at 2:33 PM  

Ad-Dien,

ni kem kepimpinan bersama Jawatankuasa Rakan Pusat Islam dan Jawatankuasa Perwakilan Kamsis... buat di Kem Paya Pahlawan, Kedah.. ^_^ insyaAllah..byk yg belajar kat sana..

LadyBird January 29, 2012 at 4:36 PM  

salam sikin..

:D.. bestnye.. dah lama lady x join kem2 mcm tu..

suyke betul dgn aktiviti air.. terutama kayak dan rakit tu..

Ckin Kembaq January 29, 2012 at 4:42 PM  

LadyBird,

Waalaikumussalam lady..

memang best..hehe tau x, waktu kat sinilah Ckin berenang dari tempat sorang peserta duk bergayut, sampailah ke seberang...memang best sangat..hehe pastu balik Poli, habis sakit badan...haha tp memang best..orang first berenang, orang first sampai..enjoy...

suzie rahman January 29, 2012 at 9:01 PM  

ckin,nmpk best je tu,hihi.berblok lh nmpk gya mukanyer erk..

fuad ansari January 30, 2012 at 5:29 AM  

memang macam gaya pahlawan la.. sesuai dengan nama tempatnya.. kat mana ye kem tu? (",)

Ckin Kembaq January 30, 2012 at 7:54 AM  

kak suzie,

memang..hehe tak tengok gi gaya geng2 ckin..hehe memang lagi dahsyat dari yang ni... ^_^


fuad ansari,

betul2...pahlawan Islam terbilang..chewah!

Mr. Doctor January 30, 2012 at 2:15 PM  

wohoo.. ada buaya x?? ekekee

Ckin Kembaq January 30, 2012 at 2:22 PM  

Mr. Doctor,

buaya tak ada, lintah ada.. ^_^

Post a Comment

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Kongsikan idea dengan saya di sini. Ianya adalah pencetus semangat! ^_^

Newer Posts Older Posts Home
Related Posts with Thumbnails


  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP