Sampaikanlah dariku walau sepotong ayat (Muhammad s.a.w.)

Powered by Blogger.

Mega Giveaway 2012 Belog Nemomimosh

Monday, January 16, 2012

Assalamualaikum semua! 

Hari ni Ckin nak join giveaway yang dianjurkan oleh Belog Nemomimosh ni. Kebetulan hari ni adalah due datenya, jadi apa salahnya Ckin nak join kan? ^_^ Act, ni dah kali ke 2 atau 3 kot Ckin join GIVEAWAY yang dianjurkan oleh sahabat-sahabat blogger. Sebab paling utama Ckin join GA yang mudah ni adalah untuk memeriahkan lagi blog sahabat-sahabat kita ni. Perkara simple je nak kena buat. ^_^ Menang tak menang tu belakang kira. Yang penting, tuan blognya ceria-ceria selalu. 

Untuk Cik Nemo, 

TAHNIAH DAN GUD LUCK ATAS PENGANJURAN 
GIVEAWAY NI!
Ckin sokong di belakang naa. ^_^

Kepada kalian semua, jom pakat ramai-ramai memeriahkan lagi GA oleh Cik Nemo ni.
Klik banner di bawah untuk join naa. ^_^ Kejap je pun. Dan ianya sangat-sangat mudah.

Sila ringan-ringankan tangan kalian untuk klik di sini :


atau 
KLIK banner di bawah 

Ckin berbesar hati nak tag 3 orang insan bertuah ini:


Bukanlah bermaksud kalian yang tidak ditag tu tak bertuah, tapi dah syarat mengatakan 3 orang je, jadi Ckin memilih sahabat-sahabat yang baru berkenalan dengan Ckin ni. Jadi, Ckin mengalu-alukan sahabat-sahabat Ckin yang tengah membaca entri ni tak kira lelaki atau perempuan untuk bersama-sama memeriahkan GA Cik Nemo. Tak salahkan? Lagipun, sekarang kita join GA geng kita, kelak dia pulak join GA kita. ^_^ Mudah je.

"GIVE AND TAKE"

Sebelum tu, meh Ckin terangkan sikit syarat-syarat penyertaan supaya mudah kalian nak tau apa sebenarnya yang dikehendaki oleh Cik Nemo kita ni. ^_^

1. Sila buat satu entri mengenai giveaway ini dan tampal banner kat atas dalam entri uols. (Nak copy paste pon takpe asalkan uols kepochi kat belog uols)
2. Jangan lupa link kan sekali banner di atas ke belog Nemomimosh.
3. Tag 3 orang kawan. Sila maklumkan kat diorang yang diorang dah di tag.
4. Dah selesai semua, sila tinggalkan komen kat entri ini dan sila isi maklumat yang diperlukan :URL Link : ________________________ (Link entri yang uols buat pasal giveaway ni)

Itulah syarat-syaratnya. Mudah kan? Jadi, JOM JOIN GA! ^_^


Jumpa lagi di lain waktu. 
Wassalam. ^_^

Tarikh tutup penyertaan adalah :

16 JANUARI 2012

6 Comments:

~~faizatul akma~~ January 16, 2012 at 10:30 AM  

terima kasih tag saya dan Hepi belates besday too..smg Allah memberikan limpah dan rahmatnya kpd kamu..jika saya ada pape pertanyaan saya tanya kamu ye...slmt berkenalan =)

Ckin Kembaq January 16, 2012 at 10:36 AM  

~~faizatul akma~~,

ruang terbuka luas untuk kamu sahabat.. ^_^ syukran atas doanya.. ^_^

Cik Yuyu January 16, 2012 at 6:43 PM  

aiyaaa..bile bday awk ni sayang? sowiiiii... happy belated bdayyyy. tau!

ha, thanks tag. insyaAllah yuyu join. bukan pe, skang sgtlah bz dengan asignment.. :( i try my best okeyy.

Ckin Kembaq January 17, 2012 at 7:56 AM  

b'day sy 9.1 lah..hehehe tq so much.. ^___^

it's okay...utamakan yang penting naa.. ^_^

Cik_Shiqah January 24, 2012 at 5:19 PM  

syukran jemput saya join tpi dah ttp plak. takda rezeki. huhu.

saya pun baru ja ada masa nak jenguk kawan2. pepun syukran ek! :)

Ckin Kembaq January 25, 2012 at 7:51 AM  

Cik_Shiqah,

it's okay cik shiqah...ni sekadar utk memeriahkan giveawaynya tu.. ^_^ nanti kita join lagi naa.. ^_^

Post a Comment

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Kongsikan idea dengan saya di sini. Ianya adalah pencetus semangat! ^_^

Newer Posts Older Posts Home
Related Posts with Thumbnails


  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP