Sampaikanlah dariku walau sepotong ayat (Muhammad s.a.w.)

Powered by Blogger.

Video Merapu oleh Faradyable. Jom Tengok!

Thursday, January 19, 2012

Assalamualaikum semua!

Hari ni nak share tentang benda lain pulak. Pernah dengar tak tentang VIDEO MERAPU? Mestilah pernah kan? ^_^ Kebetulan pulak kat Nasi Lemak Kopi O dah mendedahkan siapa orangnya yang  mereka video merapu ni iaitu Farady. Tengok tak? Ckin ada tengok. Masa siaran pertama bagi tahun ini. Kelakar betul. ^_^ So, hari ni nak share sikit la video-video yang dihasilkan oleh beliau. Boleh klik link-link yang Ckin nak bagi kat bawah naa. Sebabnya tak boleh nak share dari youtube. Ntah napa. Biarlah. ^_^

Sebelum tu, bolehlah kalu nak tengok siapa suara latar di sebalik pembikinan video-video merapu ni kat sini naa. Namanya Farady.


Jom layan video-video beliau..hehe Kelakar.. ^_^







Antara lain :












Yang lain-lain boleh cari sendiri naa... ^_^ Kalau tak silap, ada 24 video semuanya. Nak tengok terus ke linknya, boleh ke sini :


Sekian dahulu. Nak balik dah ni. Kan balik 3.30 kan.. ^_^ Jangan jeles. 

p/s : Mood berkongsi yang boleh membuatkan diri tersenyum... ^___^


8 Comments:

pha is January 19, 2012 at 4:56 PM  

ala... link youtube... kat sini youtube kena block... hehehe... eh, jap2.tak tenang ada sampai part4 ke? ingatkan 3 part je...

Haffzone January 20, 2012 at 9:45 AM  

haha tergelak tgk video2 nih...

Ckin Kembaq January 20, 2012 at 11:28 AM  

Kancil 8349,

^__^ baru tau.hehe


pha is,

sini youtube tak kena block..cuma fb ja kna block..hehe try t naa..

Ckin Kembaq January 20, 2012 at 11:29 AM  

Anwar Naim,

"Tak susah pun. letak susu, letak ais.." haha


Haffzone,

Yang gigi bushuk best..hehe

alexa yussida January 21, 2012 at 11:07 PM  

tak pernah tgk channel die b4 this..not bad,kelakar :)

Ckin Kembaq January 22, 2012 at 7:46 AM  

alexa,

betul tu..hehe site dia macam private..mungkin sebab tajuk kot..hehe

Post a Comment

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Kongsikan idea dengan saya di sini. Ianya adalah pencetus semangat! ^_^

Newer Posts Older Posts Home
Related Posts with Thumbnails


  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP